• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam170
Toplam Ziyaret12902514

VALİ TUNA : “PLANLI VE PROGRAMLI ÇALIŞMALIYIZ”

Vali Tuna, STK Başkanları İle Buluştu


         Şanlıurfa Valiliği tarafından düzenlenen Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Buluşması, valilik konferans salonunda gerçekleştirildi.

          Vali Güngör Azim Tuna’nın da katıldığı toplantıda, Vali Danışmanı İbrahim Akgün STK temsilcilerine; “İstişare gurubunun amacı, gurubun yapısı ve çalışma usulleri ve hangi faaliyetlerin planlandığına” ilişkin bilgiler verdi. Halkın faydasına, STK’ların kalitesi ve niteliğini artırarak koordinasyonun artırılmasını amaçlayan toplantıyla ilgili konuşan Akgün, “Enterge, tümleşik ve 40 basamaklı bir projeden bahsediyoruz. Bunların yapılabilir olup olmadığını tartışacağız. Malum adı üzerinde bu bir istişare toplantısı. Bunları sizlerle tartışacağız ve önerilerinizi alacağız. Bir taşı bir yerden alıp öteki yere götürmek proje yapmak değildir. En büyük proje, birlikte çalışmasını öğrenebilmek, aynı dili kullanmaktır. İnsanların birbirini anlayabilmesidir. İnsanlar birbirlerini anlayabilirse eğer Dünya değişir. Onun için katılımcı yönetişime çok önem veriyoruz” dedi.

          STK temsilcileriyle biraraya gelmekten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Vali Tuna ise: “Rehberlik çok önemli. Bizde bu konuda inşallah sizlere güzel bir rehberlik yaparız diye ümit ediyorum. Planlı, programlı, disiplinli ve aşama aşama gidersek eminim birkaç ay sonra ne kadar yol aldığımızı göreceğiz. Toplumu ilgilendiren meselelerde, maddi ve manevi kalkınmamızı ilgilendiren başka meselelerde de böyle bir çalışma disiplinini özümsemeliyiz. Artık bu ailenin ortak birer fertleri olarak bu yürüyüşte birlikte olacağız. Şanlıurfa özelinde amadaha büyük bir toplumsal faydaya dönüşecek bir çalışmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu vesileyle hepinize selam ve sevgilerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

          Daha sonra toplantıya katılan STK temsilcileri, yardım kuruluşları arasında koordinasyonun sağlanması ve verimliliğin artırılmasına yönelik görüş ve önerilerini dile getirdi.

          Toplantıya Vali Güngör Azim Tuna’nın yanı sıra, Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız, Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Vali Danışmanı İbrahim Akgün, Sivil Toplum Kuruluşları ile Yardım Derneklerinin temsilcileri katıldı. 30-11-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

675 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası