• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam367
Toplam Ziyaret12912207

BU YIL ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÇOK FARKLI KUTLANDI

Kimse Unutulmadı


            24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bu yıl çok farklı bir etkinlik yaparak kutladı.

            İlçe Milli eğitim Müdürü Sinan Ateş öncülüğünde hazırlanan etkinlikte kimse unutulmazken program katılımcılar tarafından takdirle karşılandı. İlk tören anıta çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile yapıldı. Daha sonra heyet Vefat eden veya Şehit olan Öğretmenleri temsilen Merhum Mehmet Baskın'ın mezarını ziyaret ederek dua etti. Milli eğitim Müdürü Sinan Ateş 15 Temmuz Şehitleri, Şehit olan Öğretmenler ve vefat eden Öğretmenlerin hiç bir zaman unutulmayacağını söyledi.

            Yemekli olarak yapılan Akşamki program saat 18.30 da başladı. Yaklaşık 1500 davetlinin katıldığı programa Ceylanpınar Kaymakamı ve Viranşehir Kaymakam Vekili Ahmet Karatepe ile daire amirleri de iştirak etti. 15 Temmuz şehitleri ve vefat eden şehitler adına okutulan hatimlerim duası yapıldı. Kaymakam Ahmet Karetepe ve Milli eğitim Müdürü Sinan Ateş burada birer konuşma yaparak günün anlam ve önemini dile getirdi. Yapılan konuşmaların ardından bir gurup stajyer Öğretmen Öğretmenlik yemini etti.

            Daha sonra Viranşehir'de bulunan emekli Öğretmenlere katkılarından dolayı plaket verildi. Emekli Öğretmenler kendilerini unutmayarak vefa gösteren İlçe Milli eğitim Müdürü Sinan Ateş'e teşekkür ettiler. Viranşehir'de görev yapan Basın mensuplarını da unutmayan Ateş eğitime katkılarından dolayı onlara da birer plaket verdi. 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Şiir, Resim ve Kompozisyon alanında dereceye giren Öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi. Halk oyunları gösterisinden sonra program sona erdi. 25-11-2016














































1273 kez okundu

Yorumlar

Öğretmenler günü     25/11/2016 09:50

Bende bir Viranşehirli öğretmen olarak yapılan bu etkiliği takdirle karşıladığımı bildirir buna vesile olan Sayın milli eğitim müdürümüz değerli dostum Sinanan beyi tebrik ediyor Tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.Bu arada sizin sürekli takipçinizim viranşehi le ilgili vermiş olduğun haberlele bizi çok sevindirdiğini bilmeni isteriz .İyiki varsınız saygılarımla Ahmet SERT BURSA
Misafir - AHMET SERT

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası