• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam772
Toplam Ziyaret12913380

BU BAŞARI TAÇLANDIRILMALI

Eşref Alkan ve Öğrencileri Tarih Yazıyor


            Yaklaşık 10 yıldan beridir gerek futbolcu gerekse teknik sorumlu olarak Viranşehir Futboluna emek veren Eşref Alkan yetiştirdiği gençler ile destan yazmaya devam ediyor.

            Daha önce amatör futbolculuk ardından teknik görevli olarak görev yapan Eşref Alkan son 3 yıldan beridir sorumlu olduğu takımı başarıdan başarıya koşturuyor. 2 yıl önce Viranşehir spor U 13 takımı ile önce Şanlıurfa ardından bölge şampiyonu olarak Türkiye elemelerine katıldı. Bir yıl sonra aynı başarıyı U 14 takımı ile gösterdi. Bu yıl Şanlıurfa U 15 amatör liginde takımı ile dört maçta dört galibiyet alarak lider olarak yoluna devam ediyor.

            Milli takım seçmelerine 1, Menemen spora 1, Karaköprü futbol takımına 1 ve Gaziantep Büyükşehir Belediye alt yapısına 1 olmak üzere toplamda 4 futbolcuya kariyer yolunu açtı. Her türlü imkansızlıklara rağmen gençler kategorisinde son üç yılda başarıdan başarıya koştu. Büyük fedakarlıklar göstererek takımın yükünü sırtladı. Bu alanda en büyük desteği kulüp başkanı İsmail Aksu ile Mehmet Sürme ve Eyyup Sürme'den gördü.

            Gençler ile büyük başarıya imza atan, Milli takım dahil Türkiye2nin farklı kulüplerine futbolcu ihraç eden Eşref Alkan'ın en büyük sorunu kendisine Antrenörlük belgesinin verilmemesi. Bu konuda oldukça şikayetçi olan Alkan yetkililerin bu sorununa bir an önce çözüm getirmesini talep ediyor. gençler arasında çok büyük bir sevgi oluşturan Eşref Alkan yetiştirdiği futbolculara önce güzel Ahlakı empoze ediyor. Güzel ahlak konusunda taviz vermeyen eşref hoca başarının da bu şekilde geleceğine inanıyor.

            Viranşehir Bizim Gazete olarak Viranşehir'in yetiştirdiği bu genç hocamıza yetkililerin gerekli desteği vermesini talep ediyoruz. İmkan verilmesi durumunda daha büyük başarılara imza atması beklenen Eşref Hocaya yetkililerin vereceği destek merak konusu olarak devam ediyor. Gençlerin uyuşturucu bataklığı ve dahi kötü alışkanlıklara düşmemesi adına Eşref hocanın sonuna kadar desteklenmesi gerekiyor. Şu anda Viranşehir Göl Ortaokulu çay ocağını işleterek geçimini sağlayan Eşref hoca maddi olarak ta çok iyi bir durumda değil. Başta Şanlıurfa ve Viranşehirli yetkililerin bu duruma mutlaka el atması bekleniyor.  15-11-2016

1884 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası