• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam313
Toplam Ziyaret12910284

ŞANLI ŞEHRE 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE ANITI DİKİLDİ

.


            Şanlıurfa Eyyübiye belediyesi tarafından TOKİ Batıkent Mahallesine 15 Temmuz Milli İrade Anıtı düzenlenen törenle açıldı.

            Şanlıurfa Eyyübiye belediyesi tarafından TOKİ  Batıkent Mahallesine 15 Temmuz Milli İrade Anıtı düzenlenen  törenle açıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, partisinin düzenleyeceği Siyaset Akademisi toplantısına katılmak üzere uçakla Şanlıurfa'ya geldi. Havaalanında protokol ve bürokratlar tarafından karşılanan Yazıcı, valiliği ziyaret etti. Cuma namazı ve AK Parti il başkanlığının ardından Eyyübiye Belediyesi tarafından  Batıkent mahallesinde yaptırılan 15 Temmuz Milli İrade Anıtı açılış törenine katıldı. Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı, Eyyübiye Belediyesi tarafından  Batıkent mahallesinde yaptırılan 15 Temmuz Milli İrade Anıtı açılış törenine katıldı. Yazıcı'ya Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekili Mahmut Kaçar,  Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, partililer ve bazı STK Başkanları eşlik etti.  Eyyübiye Belediyesi tarafından  Batıkent Mahallesine yaptırılan 15 Temmuz Milli İrade Anıtı, Türk Bayrağını simgeleyen Ay ve Yıldız şeklinde, yüksekliği ise yaklaşık 5 metre, renkleri ise Ay Yıldız beyazdan, gövdesi maviden oluştu.  Ay yıldız hilal'de Kuran'ı kerim'de şehitler için yazılan süre yazıldı.

            Vali Göngür Azim Tuna,"Ortak değerlerimiz hatırlamak noktasında elimizdeki güzellikleri bilme noktasında Allah'u Teala bir fırsat verdi bize tabiî ki bedeli var ama ülke genelinde büyük bir coşku ile birbirimize destek olduğunu" ifade etti.

            Hayati Yazıcı, ise" Darbecilerin meydan çıkışından itibaren televizyonlara haber konusu olduğundan itibaren sağına soluna bakmadan kim var demeden kararını vererek darbecileri akabete uğratmak içim hep birlikte etnik ayrımına düşmeden kimlik ayrımı içersine olmadan genç, yaşlı, kadın demeden bütün milletimiz meydanlarda darbecilerin karşısında durdu. Minnettarız onlara gösterdikleri cesur yüreklilikten dolayı. Bu anıtın da Urfa'mız ve Ülkemiz adına hayırlı olsun diyorum.' Dedi.    Kaynak: urfanatik - urfastar  08-10-2016

755 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası