• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam422
Toplam Ziyaret12911815

TEMİZLİK ÇALIŞANLARI "NE OLUR BİZİ ANLAYIN"

Basın Toplantısı Yaptılar


            Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

            Kışla Mahallesinde bulunan Kültür Merkezi Kahvaltı salonunda yapılan toplantıya, Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Fatma Silgir,Temizlik İşleri Müdürü Mithat Alay, Temizlik İşleri Koordinatörü Kemal Ardin, Hikmet Burun, Bizim Gazete imtiyaz sahibi Furat Bilen ve yazı işleri müdürü Fethi Güzelses ,Viranşehir Haber Gazetesi ve VİRANHA.COM imtiyaz sahibi Mustafa Çapanak, , DHA Viranşehir Temsilcisi Mustafa Mert, Belediye Basın sorumlusu Salih Erbekler ve Gündem Gazetesi genel yayın yönetmeni Nurettin Karakış katıldı.

HEDEFİMİZ, VİRANŞEHİRİ DAHA TEMİZ VE YAŞANILIR BİR KENT YAPMAK

            Toplantıda Viranşehir’in temizliği konusunda istişarelere bulunuldu. Toplantının açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Fatma Silgir, daha temiz ve yaşanılır bir kent için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, vatandaşların da bu konuda gereken duyarlılığı ve hassasiyeti göstermelerini istedi.

GÖREV AYRIMI YAPMADAN ÇALIŞIYORUZ

            Daha sonra konuşan Temizlik İşleri Müdürü Mithat Alay, risk alarak Büyükşehir’in hizmet alanına giren birçok alanda temizlik çalışması yaptıklarını ifade ederek, hedeflerinin görev ayrımı yapmadan Viranşehir’i daha temiz bir kent yapmak olduğunu söyledi.

            Viranşehir halkına en iyi temizlik hizmeti vermek için çabaladıklarını belirten Alay, bu konuda basının da desteğine ihtiyaçları olduğunu kaydetti. Vatandaşları temizlik konusunda daha duyarlı olmaya davet eden Alay, “ Hepimiz bu kentte yaşıyoruz. Bu sadece belediyenin sorunu değil, bu sorun ilçede yaşayan herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

TELEFONUM 24 SAAT AÇIK

            Viranşehir’in temizliği için 40 araç ve 130 temizlik elemanıyla her gün sahada olduğunu söyleyen Temizlik İşleri Koordinatörü Kemal Ardin ise, telefonun 24 saat açık olduğunu, temizliği yapılmayan yerlerle ilgili gelen ihbarlara anında müdahale edeceklerini ifade etti.

            İlçe trafik komisyonu tarafından İzin verilmediği için şehir Merkezine temizlik araçlarının ancak saat: 15.00-18:00 arası girebildiğini hatırlatan Ardin, İlçenin temizliği için elerinden gelen çabayı sarf ettiğini kaydetti. Yapılan konuşmaların ardından Temizlik işleri Müdürlüğü Yetkilileri, basın mensuplarının sorularını cevapladı.  23-09-2016

1188 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası