• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam347
Toplam Ziyaret12912955

VİRANŞEHİR KÜÇÜK YENİKAPI GİBİ

Kaymakamlık Organize Etti


            Viranşehir'de Kaymakamlık tarafından organize edilen “Darbeye Hayır, Milli Birlik, Kardeşlik ve Demokrasi Yürüyüşü” düzenlendi.

            Yürüyüşe, Viranşehir Kaymakamı Ahmet Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Beyhan Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş , Viranşehir Devlet Hastanesi baş hekimi Dr.İlhan Erkan, CHP ilçe Başkanı Remzi Taylan, Hüda-Par İlçe Başkanı Yakup Esmer, Viranşehir Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ekinci, ,Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş,Eğitim Bir Sen Başkanı Ahmet Bilen, Diyanet Sen ilçe Başkan yardımcısı Ramazan Çelik, Gaziler,STK üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, Kurum ve kuruluş amirleri ile binlerce kişi katıldı.

            Yürüyüşe katılan vatandaşlar,Türk bayrakları ile yürüyerek, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstererek, sık sık tekbir getirerek, Cumhurbaşkanı lehine slogan attı. Yenişehir Mahallesinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde başlayan demokrasi yürüyüşü Cumhuriyet meydanında son buldu.

            Cumhuriyet meydanındaki nöbet programı saygı duruşu, İstiklal marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra Viranşehir ilçe Kaymakamı Ahmet Yıldız, Mehmet Ali Cevheri halka hitaben birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmalarda 15 Temmuz Darbe girişimine tepki gösterildi. Büyük bir coşkunun yaşandığı nöbet programı gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

            Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, demokrasi nöbetinin çarşamba(10 Ağustos) gününe kadar devam edeceğini açıkladı. Demokrasi nöbetinin bitmediğini belirten Erdoğan, "Bu akşam demokrasi nöbetine bir virgül koyuyoruz. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum, çarşamba akşamı inşallah noktayı koyacağız" dedi.  08-08-2016









1073 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası