• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam141
Toplam Ziyaret12911981

VALİ TUNA “ŞANLIURFA ŞANINA YAKIŞANI YAPMIŞTIR”

TUĞGENERAL RÜTBESİYLE İLK ZİYARET


         Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; darbe girişimine karşı ilk günden beri meydanları dolduran Şanlıurfalılarla bir araya geldi.

         Rabia Meydanında devam eden darbe karşıtı gösterilerde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Tuna burada yaptığı konuşmada; 14 günden bu yana Şanlıurfa’nın meydanlarında, sokak ve caddelerinde iradesine sahip çıkan ve bunu tüm dünyaya gösteren Şanlıurfalılara teşekkür etti.

          Milletin hizmetinde olan kamu görevlilerine, gösterdikleri duruşlara en büyük desteği vatandaşların verdiğini belirten Vali Tuna: “Kahraman polisimizle ilk akşamdan itibaren milli iradeyi çiğnemeye çalışan bu ihanet şebekesinin önünde durmaya çalıştık. Gereken tedbirleri aldık ama tabi ki sizlerin bizim yanımızda olmanız başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün ülkenin işini kolaylaştırdı ve onların geri adım atmasını sağladı” ifadelerini kullandı.

          “Bu millet yüz sene önce Çanakkale’de nasıl bir duruş sergilediyse yine aynı ruha sahip olduğunu bir kez daha bütün dünyaya ispat etti” sözleriyle vatandaşlara hitabını sürdüren Vali Güngör Azim Tuna: “İslam dünyasının takdirini kazandınız. Onların duaları bizimle, bunu görmek lazım. Bütün mazlum milletlerin öncülüğünü yapan bu millet yine İnşallah kıyamete kadar payidar olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam edecek. Düşmanlar emellerine ulaşamayacaklar” dedi.

          Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna: “Şanlıurfa bizim için çok önemli bir nokta. Burada sıkı durursak, birbirimize sarılırsak hangi taraftan olursa olsun hainlerin, bölücülerin, kalleşlerin oyununa gelmezsek inanın bütün Türkiye rahat eder. Şanlıurfa her zaman şanına yakışanı yapmıştır, bugün de yapmaya devam ediyor” cümlelerinin ardından konuşmasını tüm Şanlıurfalılara teşekkür ederek bitirdi. 

TUĞGENERAL RÜTBESİYLE İLK ZİYARET

          Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; son Yüksek Askeri Şura sonrası Albaylıktan Tuğgeneralliğe yükselen 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güzeller’i makamında kabul etti.
          Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; görüşmede Tuğgeneral Güzeller’eyeni rütbesiyle görevinin hayırlı olmasını diledi. Yaş kararlarının ardından ilk olarak Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yı ziyaret eden Tuğgeneral İsmail Güzeller ise; görevlerinde her zaman devletin emrinde ve milletin yanında olacaklarını belirtti.
          Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın makamındaki görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.
 
Kaynak:valilik basın  29-07-2016
747 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası