• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam202
Toplam Ziyaret12909536

ŞANLIURFA VALİSİ'DE MEYDANLARA İNDİ

.


         Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; darbecileri protesto etmek amacıyla alanlara inen Şanlıurfalılara hitap etti.

          İlk olarak Eyyübiye Belediyesi tarafından Tugay önünde kurulan Milli İrade Platformunda vatandaşlara seslenen Vali Tuna: “100 sene önce Çanakkale’de olduğu gibi yine topla tüfekle bu milletin üzerine geldiler ama emperyalistlerin bu hain çetesi yine başarılı olamadılar. Nasıl ki yüz sene önce köyünden kasabasından eşiyle çocuğuyla helalleşip Çanakkale’ye doğru yola çıkıldıysa bugün de Cumhurbaşkanımızın bir işaretiyle Türkiye çapında insanlarımız yollara döküldü ve ihanet çetesine geçit vermedi” dedi.

          Yaşanan darbe girişimi sırasında şehit olanlara rahmet dileyerek konuşmasına devam eden Vali Tuna: “Şehitlerimizin bizim için ödedikleri bedeller sayesinde İnşallah bu millete hiçbir şey olmayacak. Şanlıurfa halkına çok teşekkür ediyorum. Bu devletin yöneticisi olarak görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Darbecilere kesinlikle müsaade etmemek için ve bu milleti esaret altına sokmamak için kanımızın son damlasına kadar arkadaşlarımızla birlikte mücadele etmeye zaten kararlıydık. Çok şükür Şanlıurfa’da korkulacak bir şey olmadı. Şanlıurfa’da TSK mensubu olan arkadaşlarımız bu hainlerin oyunlarına gelmediler. Gönül bağı olanlar aralarında olabilir ama bir yanlışa müsaade etmedik. Bunda en büyük pay da tabiki siz değerli vatandaşlarımızın daha ilk saatlerden beri etrafımızda olmanızla sizlerindir” dedi.

          “Ordu bizim ordumuz, ordumuza sahip çıkacağız” sözleriyle konuşmasına devam eden Vali Tuna: “İnşallah aramızdaki çürükleri ayıklayıp bu ülke yoluna devam edecek. Buradan Cumhurbaşkanımıza, başkomutanımıza, hükümetimize, meclisimize selamlarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz. İnşallah önümüzdeki günler çok daha iyi olacak ve Şanlıurfa’da biz de sizlere her alanda en iyi hizmetleri yapmak için seferber olacağız” ifadelerini kullandı.

          Milli İrade Platformunun ardından darbe girişimi sırasında şehit olanlar için Topçu Meydanında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen mevlit programına katılan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; burada da vatandaşlara hitap ederek ilk günden beri yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle sokaklara dökülerek sabahlara kadar devletinin yanında olan tüm Şanlıurfalılara teşekkür etti.

          Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna son olarak Şanlıurfa Valiliği önünde demokrasi nöbetine devam eden vatandaşları da ziyaret ederek; buraya gelen ailelerle sohbet etti.

          Düzenlenen programlara Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yla birlikte; Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, Mahmut Kaçar, İbrahim Halil Yıldız, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Kaymakamı Yusuf ziya Çelikkaya, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, eski milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu ve Hamide Sürücü ile binlerce vatandaş katıldı.  Kaynak: Valilik Basın  19-07-2016

 

939 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası