• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam598
Toplam Ziyaret12909932

VALİ TUNA ŞANLIURFALILARLA BAYRAMLAŞTI

.


         Ramazan Bayramının birinci gününde bayramlaşma programı Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın ev sahipliğinde Valilik Şeref Salonunda gerçekleştirildi.

          Bayram namazını Balıklıgöl Platosundaki Dergah Camiinde kıldıktan sonra burada ilk olarak vatandaşlarla bayramlaşan Vali Tuna; ardından Valilikte düzenlenen bayramlaşma programına ev sahipliği yaptı.

          Garnizon Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Milletvekilleri Mahmut Kaçar ve Mehmet Ali Cevheri, Vali Yardımcıları, Belediye Başkanları, kurum amirleri, askeri erkân, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşların katıldığı bayramlaşma programında Şanlıurfalıların bayramını kutlayan Vali Tuna; “Ramazan ayının sonuna gelerek bayrama erdik hayırlısıyla. Bayramlarımız bizim milletimizi millet yapan değerleriyle, kederleriyle ve sevinçleriyle birbirimize destek olmamız gereken önemli günler. Hem kaybettiklerimizi hayırla yâd etmek hem ihtiyaç sahibi olanlara destek olmak hem de geleceğe dair umutlarımızı yeniden yeşertmek için fırsattır. Bu zamana kadar kardeşliğimizi nasıl tesis ettiysek bundan sonra da bunu yapacağız. Bu vesileyle Ramazan Bayramının bütün İslam alemine ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şanlıurfalı hemşerilerimi de bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

          Valilikteki bayramlaşmanın ardından İl Jandarma Komutanlığına geçen Vali Güngör Azim Tuna; vatani görevini yapan Mehmetçiklerle de bayramlaştı. İl Jandarma Komutanlığındaki bayramlaşmanın ardından İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatıyla Polis evinde bayramlaşan Vali Tuna son olarak; Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklarla bayramlaştı. Kurumda kalan çocuklara bayram harçlıklarını ve hediyelerini veren Vali Tuna; çocuklarla uzun uzun sohbet etti. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna kurumdan ayrılmadan önce çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi. Kaynak:valilik basın  07-07-2016

 


 

785 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası