• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam505
Toplam Ziyaret12912345

LİCE'DE YAŞANANLAR PROTESTO EDİLDİ

.


DBP ve HDP Viranşehir İlçe Örgütü, Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalına ve yaşam alanlarına yönelik düzenlenen operasyonlara tepki gösterdi.

Kışla Mahallesinde bulunan DBP ilçe binası önünde bir araya gelen DBP ve HDP’liler, basın açıklaması yaparak, Lice kırsalında yapılan operasyonlara tepki göstererek, Halkı Lice’yi sahiplenmeye çağırdı.

Burada açıklama yapan DBP İlçe Eş Başkanı Ramazan Süer, AKP Hükümetinin katliamcı yaklaşımı Ramazan ayında da hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Süer, Kürt seçilmişlerine ve siyasi iradelerine yönelik yapılan operasyon, gözaltı ve tutuklamalarla yalnızlaştırılmak istendiğini söyledi.

Askere tanınan yasal dokunulmazlıklarla cinayetlerin işlendiğini ve üzerinin örtüldüğünü iddia eden Süer, “ Gözaltında kaybettirilemeye çalışılan Hurşit Külter’den yakılan ve yıkılan şehirlerimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur” dedi.

Belediyelere atanması iddia edilen kayyum konusuna da değinen Süer, tüm Dünyanın gözleri önünde evrensel değerleri yok sayarak, yakarak, yıkarak, öldürerek, yakalayarak, tutuklayarak bu halkı sindiremeyeceklerini belirterek, Siyasi seçilmiş iradelerini kayyumlarla yok sayamayacaklar söyledi.

20 Haziran’dan beri Diyarbakır’ın Lice ilçesinin kırsal ve sivil yaşam alanlarının savaş uçaklarıyla karadan bombalandığını ileri süren Ramaza Süer, yapılan operasyonlarla adeta Kürdistan coğrafyasının talan edilmek istendiğini iddia etti. 26-06-2016

907 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası