• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam212
Toplam Ziyaret12911605

HİÇ GOL YEMEDEN ŞAMPİYON VİRANŞEHİR BELEDİYE SPOR

Plaket Verildi


            Viranşehir  Belediyesi bünyesinde kurulan Viranşehir Belediye  Spor bir ilke imza attı.Hiç gol yemeden şampiyon olan Viranşehir Belediye Sporun bu başarısını kutlamak için dün ASKF ( Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Genel Sekreteri Murat Basyan ve beraberindeki ASKF yöneticileri Viranşehir Belediyesini ziyaret edip Eş Başkanlara Plaket verdi.

            Viranşehir  Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Viranşehir Belediye Spor Futbol tarihinde bir ilki yaşattı.Bu sezon hiç gol yemeden berabere kalmadan namağlup şampiyon oldu. Gelen heyeti Viranşehir Belediye Eş Başkanları Emrullah Cin, Filiz Yılmaz, Viranşehir Belediye Spor Teknik Sorumlusu Garip Bahçeci ve Kulüp yöneticileri karşıladı.

            Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Murat Basyan Viranşehir Belediye Sporun Futbol tarihinde gösterdiği başarıya değinerek " Viranşehir belediye kulübümüz Türkiye genelinde istatistiklere vurduğun zaman gerçekten namağlup ve gol yemeden şampiyon olmuş spor kulübümüz ,gerçekten de  Viranşehir ilçemiz için büyük bir başarı . Sizlerin bu  başarılarınızdan dolayı bizde size plaket takdim etmek istedik" dedi.

            Belediye Eşbaşkanı  Emrullah Cin kendilerini ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek konuşmasını şöyle sürdürdü " Öncelikle bizi ziyaret ettiğiniz için ve bizlere bu plaketi verdiğiniz için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Viranşehir Belediye Sporun başarısı hepimizin başarısıdır onları da kutluyoruz.Viranşehir Belediye Spor Kulübünün bu başarısını olumlamak ile  beraber daha büyük başarılara imza atmasını bekliyoruz. Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük takımlar ile oynaması onlarla rekabet etmesi temennimizdir.  Viranşehir Belediyesi olarak hep gençlerimizin yanında olduk ve olmayı da sürdüreceğiz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklara bulaşmamaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz". dedi. Ardından gelen heyet Eş Başkanlara spora katkılarından dolayı başarı plaketini verdi.Plaketi alan Eş Başkanlar  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sekreteri ve yöneticilerine teşekkür etti.

            Viranşehir Belediye Spor Kulübü 2015-2016 Futbol Sezonu Amatör B Grubu liginde toplam 12 maç oynamış, 12 galibiyet ile 48 gol atıp 36 puan ile sezonu şampiyon olarak kapattı. 10-06-2016

1010 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası