• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam119
Toplam Ziyaret12902463

BASIK, KİTABININ 2. BASKISINI TANITTI

Meslektaşları Destek Verdi


         Viranşehir’de, Mustafa Kemal İlköğretim okulunda öğretmenlik yapan Mehmet Ali Basık’ın "Eğitimde Uygulamalı Öğrenci Psikolojisi" isimli kitabının 2.Baskısı piyasaya çıktı.

         Mehmet Ali Basık’ın yazdığı  "Eğitimde Uygulamalı Öğrenci Psikolojisi" Kitabının 2.Baskısı için Yenişehir Mahallesinde bulunan Mustafa Kemal İlköğretim Okulunda imza günü düzenlendi. Programa, Kitabın başyazarı Mehmet Ali Basık, Okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

         Kitap alanında bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Basık, Eğitim ile ilgili çalışmalarındaki desteklerinden dolayı Okul idaresine, Öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

         Kitap’ta 200 yazar olduğuna dikkat çeken Mehmet Ali Basık, kitaptaki amaçlarının öğrencinin hayalindeki öğretmeni ve okulu nasıl görmek istediğini ortaya çıkarmak olduğunu söyledi.

         Basık, yaptığı açıklamada, kitabın 2008–2010 yılları arasında ilköğretim okullarında yapılan bir araştırmanın sonucunda, eğitimle ilgilenen her seviyedeki kişilerin okuyabileceği bir tarzda hazırlandığını belirtti.

         80 sayfadan oluşan kitabın tamamen sınıf ortamında öğrencilerin fikirlerine müdahale edilmeden, öğrencilerin kendilerine yöneltilen sorulara verdiği cevaplarla hazırlandığını ifade eden Basık, kitapta sorularla öğrencilerin öğretmenlerinde gördüğü eksiklikleri de dile getirdiğini kaydetti.

Basık, şunları söyledi:

         "Biz büyükler olarak eğitim sistemini şekillendirmeye çalışırken kendi bakış açımıza göre eğitimi düzenlemeye çalıştık. Çocuklarımızın ne düşündüğünü sorgulamadık. Onları hiç söz hakkı vermedik. Bu kitap sayesinde çocukların da fikirlerini, gizli dünyalarını, psikolojilerini çözmeye çalıştık. Ayrıca öğrenci merkezli eğitim uygulamalarının çocukların psikolojisi üzerindeki etkilerini, çocuklara olan yansımalarını anlamaya çalıştık. Kitap, ilköğretim ikinci sınıf, üçüncü sınıf ve özellikle dört ve beşinci sınıfın fikirleri dikkate alınarak hazırlanmıştır. 04-06-2016


1381 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası