• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam727
Toplam Ziyaret12913335

GAZETEMİZ VESİLE OLDU ENGEL KALKTI

Engelli Vatandaşlar Halk Otobüsünden Ücretsiz Yararlanacak


            Viranşehir Bizim Gazete'nin girişimi ile Viranşehir'de bulunan engelli vatandaşlar artık şehir içi halk otobüsünden faydalanabilecek.

            Gazetemizin yaptığı çalışma ile Viranşehir Engelliler Derneği Başkanı Şeyhmus Belca ve Halk Otobüsleri kooperatif Başkanı Abdulkadir Kabay Viranşehir'de bulunan engelli vatandaşların ücretsiz bir şekilde halk otobüslerinden yararlanması konusunda uzlaşmaya vardılar. Gönüllülük esasına dayanan uzlaşma öncesi her iki taraf konuyu yönetim kuruluna götürdü. Daha sonra varılan mutabakata göre her iki taraf anlaşmaya vardı. Konu ile ilgili olarak Viranşehir Kaymakamı Doktor Huzeyfe Citer'e bilgi veren her iki başkan Viranşehir Bizim Gazete Genel Yayın Yönetmeni Fethi Güzelses'e ve Kaymakam Citer'e teşekkür ettiler. Kaymakam Citer tarafların anlaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken Bizim Gazeteye de katkılarından dolayı teşekkür etti.

            Buna göre % 45 ve üstü engelli raporu olan vatandaşlar şehir içi halk otobüslerinden ücretsiz faydalanacak. % 44 ve altında raporu bulunan engelliler ise indirimden faydalanacak. Her iki durumdan faydalanmak için mutlaka Engelliler Derneğine üye olma zorunluluğu var. Engelliler derneğinden alacakları tanıtım kartı ile bu haktan faydalanabilecekler. Kartın başkaları tarafından kullanılması halinde kart iptal edilecek. Şimdi engelli vatandaşların bu haktan faydalanmaları için Viranşehir Engelliler Derneği Başkanı Şeyhmus Belca ile irtibata geçmeleri gerekiyor.   01-06-2016

1341 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası