• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam177
Toplam Ziyaret12908991

VİRANŞEHİRLİ GENCİN YÜREK BURKAN DRAMI

.

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde elektrik akımına kapılarak 2 kol ve bacaklarını kaybeden 25 yaşındaki gencin dramı yürek burkuyor.

Viranşehir ilçesine bağlı Germen köyünde 1 göz odada ikamet eden evli ve 2 kız çocuk babası olan Burhan Doğruyol, kollarına protez takılması için Devlet ve hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor. 

Tek hayalinin takılacak 2 protez kolla çocuklarını kucağını alıp doyunca öpmek ve okşamak olduğunu belirten Doğruyol, maddi imkanları olmadığı için 200 bin TL olan protez kolları alamadığını söyledi. 

Yaklaşık 5 ay önce Viranşehir ilçesinde çalıştığı bir inşaatta demir çekerken yüksek gelirim hattına kapılan Burhan Doğruyol, ağır yaralandı. 

Diyarbakır’daki bir hastaneye kaldırılan Doğruyol, burada yapılan ilk müdahalenin ardından 2 kol ve bacakları kesildi. Yaklaşık 3 ay burada tedavi gören Doğruyol, daha sonra taburcu edilerek memleketi Viranşehir’e geldi. 

Yatağa mahkum bir şekilde yaşam mücadelesi veren Doğruyol,“ yaşanan olaydan sonra bir ölüden farkım kalmadı. Çünkü kendi ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum. Vücudum kaşındığında kaşıyamıyorum. Çocuklarımı kucağıma alıp öpemiyorum. Elimden de bir şey gelmediği için bu durum çok ağrıma gidiyor. Artık dayanacak güzüm ve sabrım kalmadı. Hiç kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan yaşamak istiyorum. Çocuklarımı kucağıma alıp doyunca öpmek, okşamak istiyorum. Maddi durumumuz olmadığı için protez kolları takamıyoruz. Babam, bacaklarımın protezleri için eş dost ve akrabalardan borç harç ederek 20 bin TL’ye protez aldı. Takılacak protez bacakla artık yürüyebilirim. Ama kol protezleri çok pahalı olduğu için ne benim nede babamın maddi durumu var. Ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum. Başta Devletimiz olmak üzere hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyorum” dedi.

BİR ÖMÜR BOYU EŞİME BAKARIM AMA O BUNU HAZMEDEMİYOR

Burhan Doğruyol’un gözü yaşlı eşi Fidan Doğruyol ise, bir ömür boyu eşine bakabileceğini fakat eşinin bu durumu hazmedemediğini belirtti. İki çocuğuyla birlikte bir ömür boyu eşine de bakacağını ve her ihtiyacını karşılayacağını ifade eden Fidan Doğruyol, ama bu durum eşimin zoruna gidiyor. Geceleri sürekli ağlıyor. Bazen ölmek istediğini söylüyor. Çünkü kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılamak istiyor”  dedi. 26-05-2016


5368 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası