• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam152
Toplam Ziyaret12909486

İLÇE ZABITALAR TOPLANTISI VİRANŞEHİR'DE YAPILDI

Başkan Cin Konukları Ağırladı


            İlçe belediyelerin her ay farklı bir ilçede yaptıkları iştişare toplantıları,bu ay Viranşehir de yapıldı.Toplantıya Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin'in katılımıyla başladı.Toplantıda konuşan Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin:Yapılacak olan toplantılar da alınacak olan kararların idarelere bildirilmesi ve uygulama için dayatılmasının gerektiğinin ve diğer ilçe belediye başkanlarının da düzenli olarak toplantılara katılması gerektiğini  ve özelikle ilçe sorunlarının bire bir görüşülüp çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi.

  Emrullah Cin'den sonra konuşma yapan Zabıta Müdürü  Nesih Kaya :

            Daha önce toplantılarımızı Büyükşehir ,Suruç,Harran ve Ceylanpınar belediyelerinde gerçekleştirdik. bu toplantılar ilk başta tanışma  ve kaynaşma olarak daha sonra görüş alış verişi ve ortak akılda buluşmaya,ortak konuların masaya yatırıldığı bir geçiş dönemi oldu.Bu toplantıların asıl amacı vatandaşın öncelikli  sorunları nelerdir, bu sorunların çözüm yoları nelerdir ve vatandaşların beklentilerinin neler olduğunun tartışılıp  iştişare edilmesi gerekir. Önceliklerimiz arasında özelikle halkın huzurlu ,sağlıklı ve düzenin kurunmaya  yönelik çalışılması gerektiğine inanıyor ve bu konular üzerinde tartışmaların yürütülmesi gerektiğine inanıyorum.görevimizin birinci esası halkımıza hizmetir. Bu çerçevede değerlendirilmek gerektiğine inanıyorum.

Sonuç olarak bu toplantılarımızın burada kalmayıp daha da genişleyeceğine ,farklı platformlara taşınacağına ve etkinliğinin artacağına inanıyorum. Çalışmalarımızın barış ,sevgi ve kardeşlik tesis edildiği bir ortama geçilmesini diliyorum, hepinize teşşekür ediyorum .dedi. 28-04-2016

771 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası