• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam185
Toplam Ziyaret12909519

DEVLET HASTANESİNE SON TEKNOLOJİ CİHAZLAR GELDİ

Artık Farklı Alanlarda Ameliyatlar Daha Rahat Yapılabilecek



            Viranşehir Devlet Hastanesinde endoskopik operasyonlarda kullanılmakta olan endovizyon sistemlerine bir yenisi eklendi. Hastanemize son teknoloji Full HD ''Endovizyon Sistemi'' kazandırıldı.
             Hastanemizde endovizyon sistemi Üroloji, Ortopedi, Kadın Doğum, KBB ve Genel Cerrahi branşlarına çeşitli ameliyatlarında kullanılmaktadır. Örneğin Genel Cerrahi: Laparoskopik Safra kesesi; Üroloji: Perkütan nefrolitotomi, URS gibi kapalı böbrek taşı operasyonları, TUR-M TUR-P gibi kapalı prostat ve mesane hastalıkları tedavisi; Kadın Doğum: Laparaskopik histerektomi (rahim alınması) vakaları; KBB: Timponoplasti (kulak zarı onarım), Sinüzit ve Ses; Ortopedi; Atroskopi (Menisküs ve çapraz bağ operasyonları) gibi vakalarda kullanılmaktadır.
             "Viranşehir Devlet Hastanesine Başhekimi Dr İlhan ERKAN; Hastanemizde ilk defa bu cihazla üroloji uzmanımız tarafından üreter taşı ameliyatı ile ortopedi uzmanımız tarafından çapraz bağ ameliyatı gerçekleştirmişlerdir.
             ”Günümüzde teknolojinin gelişmesine paralel olarak açık operasyon gerektiren hastalıkların tedavisinde minimal invaziv cerrahi tercih edilebilmektedir. Modern cerrahi yaklaşım etkin tedavinin yanı sıra daha hızlı ve daha ağrısız iyileşmeyi ve aynı zamanda estetiğinin korunmasını mümkün kılmaktadır. Endovizyon sistemlerinde ve optiklerdeki gelişmeler sayesinde daha önce açık cerrahi gerektiren durumların yerine bu yöntemin uygulanabilmesi mümkündür. Böylece hastalarda estetik kusur gelişimi önlenmekte ve hastalar kısa sürede iyileşerek, hızla taburcu olabilmektedir.” dedi. Kaynak:V.Şehir Devlet Hastanesi
25.03.2016

856 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası