• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam718
Toplam Ziyaret12912558

EKMEK HERKESİN HAKKI

Vali Küçük, Sivil Toplum Kuruluşları İle Birlikte Yardım Dağıttı


         Şanlıurfa Çölyaklılar Derneği ve Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu işbirliği ve Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün katılımıyla çölyak hastalarına malzeme dağıtımı yapıldı.

          “Ekmek Herkesin Hakkı” sloganıyla çölyak hastalarına glütensiz ürünlerin dağıtıldığı programda konuşan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; 2012 yılından bu yana hem Suriye’ye hem Suriye’den Türkiye’ye sığınan mağdurlara hem de bölgede yaşayan muhtaç durumdaki vatandaşlara yardım elini uzatan İnsani Yardım Platformuna teşekkür etti. Çölyak hastaları için özel çalışmaları olduğunu hatırlatan Vali İzzettin Küçük; Uzakdoğu’dan getirilerek Ceylanpınar Tarım İşletmelerinde yetiştirilecek olan glütensiz buğdayla da çölyak hastalarının ihtiyaçlarının karşılanmış olacağını kaydetti.

          Şanlıurfa’da yaşayan Suriyeli çocuklar tarafından hazırlanarak programa katılan davetlilere sergilenen renkli gösterilerin ardından yardım malzemeleri ihtiyaç sahiplerine verildi. Programın sonunda İnsani Yardım Platformu yöneticilerinden Adil Saraç tarafından Çölyak hastalarına gösterdiği hassasiyetten dolayı Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e teşekkür plaketi takdim edildi. 

 Yeni Yardım Tırları Yola Çıktı

 

           Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu tarafından hazırlanan son yardım tırları da ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırmak üzere yola çıktı.

            Tırların uğurlanması öncesinde konuşan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Türkiye’nin 2011’den bu yana hiçbir hesap yapmadan insanlık onuruna yaraşır bir şekilde davranarak Suriye halkına kucak açtığını dile getirdi.

            Açıklamanın ardından hazırlanan yardım malzemeleri tırlara yüklenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Kaynak: Ş.Urfa Valilik basın  22.03.2016





733 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası