• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam665
Toplam Ziyaret12913273

EŞBAŞKAN FİLİZ YILMAZ KIRSALDA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Gözlek ve Sulu Tepe Mahallelerinde İnceleme Yaptı


            Viranşehir Belediyesi Eş Başkanı Filiz Yılmaz Belediye Eş Başkan Yardımcıları Fatma Silgir ve Mehmet Sinan Burun ile birlikte Gözlek ( Enabî ) ve Sulu Tepe ( Til Bênder) mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

            Eş Başkanı Filiz Yılmaz bugün kırsal mahallelerdeki çalışmaların son durumlarını öğrenmek ve görmek için ilk önce Gözlek ( Enabî )mahallesine uğradı. Bir süredir Gözlek ( Enabî ) mahallesinde bulunan ara sokaklarda bazalt taşı döşeme çalışmalarının yapıldığı alanlarda çalışmaları yerinde inceleyerek, mahalle sakinleriyle görüştü…

            Belediye Eş Başkan Yardımcıları Fatma Silgir, Mehmet Sinan Burun ve Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş da Eş Başkanı Yılmaz ile beraber çalışma yapılan yolda mahalle sakinleriyle birlikte çalışmaları izledi. Eş Başkan çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş’ tan bilgi aldı. Güldaş çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve mahalledeki yol çalışmasını yarıladıklarını,1500 metre kare bazalt taşı döşeme işinin bitme aşamasına geldiğini belirten Güldaş,planlamaya uygun olarak diğer mahallere geçeceklerini söyledi. Mahalle sakinleri ile bir süre görüş alış verişi yapan Yılmaz daha sonra mahalleden ayrıldı.

            Eş Başkan Yılmaz ve beraberindekileri ikinci durağı ise Sulu Tepe ( Til Bênder ) oldu. Sulu Tepe ( Til Bênder ) mahallesinde yapımı devam eden Kültür Evi’ni Ziyarete bulundu. Yılmaz, burada yapımı son aşamaya gelen Kültür Evi hakkında İmar ve Şehircilik Müdürü Ayhan Sürücü bilgi aldı. Sürücü çalışmaların en kısa zaman da biteceğini ve çevre düzenlemesinin yapılacağını belirtti.

            Eş Başkan ve Beraberindekiler mahalle Muhtarı ile görüştükten sonra mahalleden ayrıldı. Kaynak: Viranşehir Belediyesi  14.03.2016

991 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası