• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam61
Toplam Ziyaret12911901

VİRANŞEHİR DERNEĞİ KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI ETKİNLİK

FİDAN DİKİMİ YAPTILAR


            Viranşehir Derneği Kadın Kolları anlamlı bir etkinliğe imza atarak Viranşehir Anadolu İmam Hatip Okuluna fidan dikimi yaptılar.

            Konu ile ilgili olarak gazetemize konuşan okul Müdürü Ahmet Bilen" Okulumuz Viranşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde ekilmek üzere başlattığımız “Yeşili Sev; Doğayı Koru” Ağaç Dikme Kampanyasına büyük bir katkı da Viranşehir Derneği Kadın Kolları’ndan geldi. Bu kapsamda aldıkları Çam fidanlarını Okulumuz bahçesine ekmek üzere Müdürlüğümüze başvuran Viranşehir Derneği Kadın Kolları’nın bu talepleri bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Biz de kurumsal olarak, misafirlerimizi öğretmen ve idarecilerimizle birlikte okulumuzun bahçesinde karşıladık. Öğretmen ve personellerimizin yardımları ile kazılan çukurlara ağaçlar ekildikten sonra konuklarımıza şeker kolonya ve çay ikramında bulunduk" dedi.

            Viranşehir Derneği Kadın Kolları üyeleri ise" Bu günün Batılılar tarafından kuru bir gürültüden ve içi boşaltılmış bir laf kalabalığından öteye gitmediğini, aslında kadınları kendi amaçları için kullanmak isteyenlerin bu isteklerinin önündeki engellere özgürlük istediğini" belirttiler… Kadın eli huzurun, sevginin ve bereketin sembolüdür, şiddetin, nefretin ve düşmanlığın olmadığı; herkesin hak-hukuk, adalet ve merhamet çerçevesinde kendi sorumluluk dairesine çekilmesi gerektiğine vurgu yapan kadınlar; bunun yitirilmesi neticesinde bugün kadınların daha fazla şiddet mağduru durumunda olduğuna vurgu yaptılar. 08.03.2016

998 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası