• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam479
Toplam Ziyaret12903256

Hani Viranşehir'in Trafik Sorunu Çözülecekti


            Viranşehir'in şehir merkezi trafiği kangren haline gelmişken Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını şehir merkezine yapmaya devam ediyor. Eylül 2015 tarihinde yapılan toplantıda Viranşehir'in trafik sorunu yılbaşından önce bitirilmesi beklenirken şu ana kadar en küçük bir gelişme yaşanmadı. Fakat Urfa merkezde ise çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İşte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin son gönderdiği haber:

            Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kent merkezinde yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçmek amacıyla yeni yaptığı yol ve bulvarların yanı sıra ana caddelerde ve kentin muhtelif yerlerinde trafik düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

           Şanlıurfa ve ilçelerde 22 noktada kurmuş olduğu akıllı kavşak sistemi ile oluşabilecek trafik yoğunluğuna da anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarında, akıllı sinyalizasyon, meydan düzenlemesi, revizyon, kavşak düzenlemesi gibi kalıcı çözümler üreterek vatandaşlara daha kolay ulaşım imkanı sağlamayı hedefliyor.

 KAVŞAKLARDA KALICI DÜZENLEME

          Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde toplamda 16 kavşakta yeni düzenlemeler ve revizyon çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi bu bölgelerde oluşan trafik yoğunluğunun önüne geçti.

          Evren Sanayi ile TOKİ Kavşaklarında revizyon çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak bölgede orta refüj, yan bağlantı yolları, ışıklandırma sistemi ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

          Çalışmalar kapsamında araç kullanıcılarının trafikte aşırı hız yapmamaları için de düzenlemeler getiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yapmış olduğu çalışmayla vatandaşların takdirini topluyor.

          Öte yandan  Otogar Kavşağı,Yeşildirek Kavşağı, Karaköprü Efor Kavşağı, Balıkayağı Bulvarı, Mezarlık Kavşağı, SSK Kavşağı, Süleymaniye Meydan Düzenlemesi, Müze Kavşağı,Haşimiye Kavşağı, Kuyubaşı Kavşağı, Arasa Kavşağı,Meslek Lisesi Kavşağı, Araphoca Kavşağı ve  Abide Kavşaklarında yol düzenlemesi ve revizyon çalışması başlatan Büyükşehir ekipleri kısa sürede  TOKİ ile Evren Sanayi Kavşaklarında çalışmalarını tamamlayacak. Kaynak: Ş.Urfa Büyükşehir Belediyesi  12.02.2016

 



762 kez okundu

Yorumlar

yol     12/02/2016 20:13

ne büyükşehir belediyesi nede viranşehir belediyesi kimin umrunda viranşehir trafik sorunu.oy zamanı bütün vaatler verilir daha sonra unutulur.viranşehir belediyesi topu büyükşehir belediyesine atıyor.büyükşehir topu viranşehir belediyesine atıyor.ama gerçeklere bakarsanız viranşehir belediyesi bu sorunu çözer.
Misafir - viran

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası