• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam82
Toplam Ziyaret12918481

Üniversite Kurulması İçin Dernek Kuruluyor, Kadın ve Çocuk Hastanesi İçin Girişim Başlattılar



            Siverek ilçesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulması için girişim başlatılırken, Karacadağ Üniversitesinin kurulması içinde dernekleşme kararı alındı.
            sivereksonhaber.com sitesinin haberine göre;

            Siverek kentinin birçok alanda hizmet alamadığına dikkat çeken Siverek Madeni Eşyaları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hacı İnan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Biz Siverek hak ettiği insani hizmetlerden yeterince yararlanmadığını belirttiğimizde bazı arkadaşlar bizi yanlış anlıyor. Biz siyasetçi değiliz, Siverekli bir STK temsilcisi olarak başta kendi üyelerim ve halkımın hak etiği ama bir türlü kavuşamadığı hizmetleri talep ediyoruz. Siverek’in yeni nüfus verileri açıklandı 250 bin nüfusumuz var ve bu nüfusun büyük çoğunluğu genç ve çocuk nüfusundan oluşuyor.”dedi.

Karacadağ Üniversitesi İçin Dernek Kuruluyor

            Siverek ilçesinde ‘Karacadağ Üniversitesi Kurma Ve Yaşatma Derneği’ kuruluş çalışmasının ilk toplantısı 6 Şubat tarihinde yapılacak.

            Yıllarını Siverek kentinin kalkınması ve gelişmesi için harcayan, daha önce bir gurup arkadaşıyla kurduğu Siverek’i İl yapma ve Kalkındırma Derneği çatısı altında il olmanın yanı sıra Siverek’in gelişmesi ve tanıtımı için çaba harcayan Koçali Aymaz’ın çabalarıyla ilçede yeni bir derneğin çalışmasının başlandığı belirtildi.

            Aralarında gazeteci, iş adamı, hukukçu ve değişik meslek guruplarından kişilerin yer alacağı ‘Karacadağ Üniversitesi Kurma ve Yaşatma Derneği’ ismiyle kurulacak olan derneğin ilk kuruluş toplantısının 6 Şubat Cumartesi Günü yapılacağı belirtildi.  05.02.2016



855 kez okundu

Yorumlar

Helal Olsun     05/02/2016 14:54

Helal olsun ne diyeyim! Viranşehirli zenginler anca bankalara para yatırmayı bilir. Değil, üniversite veya il olma talebi; binlerce işsiz memleketlinin yaşadığı Viranşehir'e fabrika ve atölyeler kurmayı bile düşünmüyorlar. Söylenecek çok şey var ama neyse...
Misafir - Remzi GÜNAY

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.130932.2596
Euro34.635734.7745
Hava Durumu
Saat
Site Haritası