• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam423
Toplam Ziyaret12902767

Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi Viranşehir'e Geldi


           Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat çiftçi ve beraberinde ki heyet Viranşehir'e gelerek bir takım temaslarda bulundu. Halk toplantısında gazetemizin Nihat Çiftçi'ye sorduğu soru toplantıya damgasını vurdu. İşte yapılan toplantıların ayrıntıları...

            Çiftçi'nin temasları çerçevesinde mahalle muhtarları ile halk buluşması da vardı. Önce Viranşehir Kaymakamı Dr.Huzeyfe Citer'i ziyaret eden Çiftçi daha sonra Viranşehir Gençlik merkezine geldi. Saat 10 da başlaması beklenen Muhtarlar toplantısı katılımın sağlanamaması üzerine saat 11'e alındı. Az sayıda katılan muhtarlar ile bir araya gelen çiftçi yaptığı konuşmada vaatlerini sıraladı. Çiftçi" Size tam anlamıyla hizmet edebilmek için bana Mart ile Ekim 2016 arası süre verin diyerek zaman istedi.

            Daha sonra saat 14.00 da Halk toplantısına katıldı. Bu toplantıya halktan çok partilinin katılması dikkatlerden kaçmadı. Çiftçi sabah ki oturumda dile getirdiği sözlerini burada da tekrar ederek süre istedi. Az sayıda katılan vatandaşlar ve bazı STK başkanları sorunlarını dile getirdi. Bir bayanın "Siverek'e her hafta uğruyor ve sorunlarıyla yakından ilgileniyorsunuz, neden Viranşehir'e üvey evlat muamelesi yapıyorsunuz? sorusuna "Ben 5. kez Viranşehir'e geliyorum. Doğal olarak partimizin Şanlıurfa'daki Belediye Başkanlıklarını daha fazla ziyaret ediyorum. 9 Belediye Başkanlığı kazandık. Elbette onları daha fazla ziyaret etmem doğaldır" demesi muhalif belediyelere karşı tutumu dikkat çekti.

                BİR SORU SORDUK ORTALIK KARIŞTI:

            Gazetemizin sorumlu yazı işleri müdürü Fethi Güzelses" Şanlıurfa'nın ilçeler bazında 2. büyük ilçesi olduğu aşikardır. Bu bağlamda sizlerden alanında ehil Viranşehirli bir hemşerimizin Büyükşehir Belediye Başkanlığında daire başkanı olarak atanmasını beklerken siz Kültür ve Sosyal Daire Başkanlığında şube müdürü olan ve alanında birçok başarıya imza atmış birini görevden alıyorsunuz. Bu hemşerimizin görevden alınmasının sebebi yolsuzluk mudur, Hırsızlık mıdır, Tembellik midir? Neye isitinaden bu hemşerimizi görevden aldınız?" sorusu üzerine Çiftçi" Biz milliyetçilik üzerine şahısları seçmiyoruz? Evet, Murat Müjdeci alanında başarılı bir insandır. Biz onu eğitimci olduğundan dolayı farklı bir alana kaydırmayı düşündük" dedi. Bunun üzerine tekrar söz alan Güzelses" Sizinde dediğiniz gibi başarılı olan bir ismi neden bir başka alana kaydırma gereği duydunuz? Oysa ki biz böylesine başarılı olan hemşerimizi daire başkanı olarak görmek isterdik" sözü üzerine Çiftçi" Aslında bu Celalettin Güvenç döneminde yapılan yanlış atamaların ortaya çıkardığı bir durumdur. Onun yanlışları yüzünden bugün bu sıkıntılar çekiliyor" sözü salonda soğuk rüzgarın esmesine neden oldu. Güzelses daha sonra tekrar söz alarak Biz bir Viranşehirli olarak yapılan bu yanlışın düzeltilmesinde ve Viranşehir'e vaat ettiğiniz hizmetler konusunda sizleri sonuna kadar takip edeceğiz, Viranşehir'in hakkını sonuna kadar savunacağız" diyerek sözlerini tamamladı.    

 02.02.2016  



1027 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası