• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam129
Toplam Ziyaret12911123

Viranşehir Spor Akçakale Engelini de Aştı



         Şanlıurfa Bahattin Canbeyli Süper Amatör Liginde mücadele eden Viranehirspor, ilk devrenin son maçında deplasmanda Akçakalespor’u 3–1 mağlup etti.

         Son haftalardaki çıkışı ile bütün dikkatleri üzerine çeken Viranşehirspor, deplasmanda Akçakalespor’u 2–1 yenerek, şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

         Akçakale ilçe stadında Akçakalespor ile Viranşehirspor arasında oynanan maçı çok sayıda seyirci izledi.

         İlk devresi 1–1 biten karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan Viranşehirspor, bu devrede bulduğu 2 golle sahadan 3–1 galibiyetle ayrıldı.

         Deplasmanda alınan galibiyetin ardından puanını 21’e yükselten Viranşehirspor, 26 puanlı Lider 11 Nisanspor’un ardından 2’inci sıradaki yerini korudu.

         Son 5 haftada alınan 5 galibiyetle bütün dikkatleri üzerine toplayan Viranşehirspor’da gözler önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Lider 11 Nisanspor maçına çevrildi.

         Maçın ardından açıklamalarda bulunan Viranşehirspor Kulüp Başkanı İsmail Aksu, şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli aştıklarını belirterek, mücadeleci oyundan dolayı futbolcularını kutladığını söyledi.

         Yıllardır özlenen Şampiyonluğu Viranşehir halkına tattırmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Aksu, bundan sonra oynanacak her maçın final havasında geçeceğine vurgu yaptı.

         İlk yarının bitmesiyle birlikte 2 devreye çok zorlu maçlarla gireceklerini sözlerine ekleyen Aksu, ligin kaderini ikinci yarının ilk 3 maçı belirleyeceği söyledi.

         İkinci yarının ilk 3 maçını kayıpsız atlatmaları halinde şampiyonluğun en büyük adayı olacaklarını iddia eden Aksu, zorlu virajdan kayıpsız çıkmaları için Viranşehir halkının ve spor camiasının kenetlenmesi gerektiğini kaydetti.

         Viranşehirspor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Lider 11 Nisanspor’la, ardından kendi saha ve seyircisi önünde Birecik Belediyespor ile daha sonra Siverek Belediyespor’la deplasmanda oynayacak. Kaynak: viranha.com 18.01.2016



702 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası