• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam391
Toplam Ziyaret12910362

Haydi Viranşehir İmza Atmaya


            Daha önce Viranşehir Bizim Gazete tarafından gündeme getirilen Açık Öğretim Fakülte Sınavlarının Viranşehir'de yapılabilmesi için imza kampanyası başlatıyoruz.

            Viranşehir İlçe Kaymakamı Dr.Huzeyfe Citer, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Basın Mensupları, STK'lar ve Viranşehir halkı olarak bu sınavların Viranşehir'de yapılabilmesi için el ele veriyoruz. Kendileri ile görüştüğümüz Kaymakam Citer başta olmak üzere eğitim sendikaları ve STK lar kampanyaya destek vereceklerini söylediler.

            NE YAPMAK GEREKİR: İmza kampanyasına katılabilmek için tüm Viranşehir halkını Sosyal paylaşım sitelerinden yayınlayacağımız örnek belgeleri çoğaltarak her kurum kendi bünyesinde, her memur kendi çevresinde, her vatandaş kendi mahalle, sokak ve caddesinde vatandaşlarımıza imzalatarak destek verebilir. Bizler Viranşehir halkı olarak bu konuya sahip çıkmamız gerekir. Eğitim Sendikaları ve STK lar kendi üyelerine imzalatabilir. Her kurum amiri çalışanlarına imzalatabilir. Her sporcu kendi takım arkadaşlarına imzalatabilir. Böylece toplanacak binlerce imza hepimizin gücü ve sesi olacaktır.

            TOPLANAN İMZALAR NE OLACAK: Viranşehir'de yaşayan tüm halkımız çevresinde toplayabildiği kadar imza toplandıktan sonra Viranşehir Bizim Gazete tesislerine teslim edecek. Sizlerden aldığımız bu belgeler Cumhurbaşkanlığına, Meclis Başkanlığına, Başbakanlığa, Şanlıurfa'nın tüm Milletvekillerine ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ilgili birimine tarafımızdan gönderilecektir. Kendilerinden Açık Öğretim Fakülte sınavlarının Viranşehir'de yapılması için gereken önemin verilmesi talep edilecektir.

            İmza kampanyası 13.01.2016 tarihi itibarı ile başlayacaktır. 20 Ocak 2016 tarihinde sona erecektir. Yaklaşık bir hafta sürecek imza kampanyasına tüm halkımızın sınırsız destek vermesini talep ediyoruz. Böylece Viranşehir'e yıllık 1 Trilyon 200 Milyar TL kazanç sağlanmış olacak. Bu para memleketimizde kalmış olup, esnafı da, Memuru da ve İşçisi de kazanmış olacak. Artık sınav için Şanlıurfa veya bir başka yere gidilmemiş olacak. Böylece maddi getirinin yanında zaman kaybı da olmayacak. Engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere Viranşehir'de yaklaşık 1.500 vatandaşımız hem maddi hem de zaman kaybına uğramamış olacak.    12.01.2016

  



976 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası