• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam156
Toplam Ziyaret12912764

İşte Ayrıntılar


            Viranşehir Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz, yeni yılda barış ve kardeşlik dileklerinde bulundu.

            Viranşehir Belediyesi 2016 yılı ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Viranşehir Belediye Eşbaşkanı Filiz Yılmaz başkanlığında başlayan meclis toplantısında açılış konuşmasını yapan Yılmaz, yeni yılın barış ve huzur getirmesini diledi. Yılmaz : “Yeni yılda herkese barış, huzur ve kardeşlik diliyorum. Dilerim ki, akan kan son bulur. Ülkemizde ve tüm dünyada barış ve kardeşlik hakim olur” dedi. Daha sonra gündem maddelerine geçildi. İlk gündem maddesi meclis gün, saat ve yerinin tespiti oldu. Belediye meclis üyeleri oy birliği ile meclisin her ayın ilk pazartesi günü saat:10.00’da belediye meclis toplantısında yapılması kararını verdi. Ardından denetim komisyonu kuruldu. Denetim komisyonunun kurulmasının ardından ise Çevre ve sağlık komisyonu da kuruldu. Her iki komisyona AKP ve DBP gurubu üye verdi. Meclis oturumu belediye başkanı ve belediye meclis üyelerine yurt dışına çıkma yetkisinin verilmesi ile sürdü. Meclis üyeleri oy birliği ile belediye başkanı ve meclis üyelerine yetki verdi. Ardından sonraki oturuma Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin başkanlık yaptı. Meclis gündeminin bir diğer başlığı da İmar Çapı ve kullanım harcının belirlenmesi oldu. İmar çapı ve kullanım harcı mülkiye baş müfettişliğinin raporu doğrultusunda düzeltildi. Viranşehir belediyesi ardından belediyede geçtiğimiz yıl çalışan iki sözleşmeli memurun sözleşmesini mecliste yeniledi.  Ardından komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı ve dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Dilek ve temenniler bölümünde ilk olarak konuşan AKP’li belediye meclis üyesi Halef Kete, bölgede yaşanan çatışmaların son bulmasını dilediklerini ifade etti. Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin ise, herkesin temennisinin bu yönde olduğunu ifade etti. demokratik olarak barışı istemenin bir hak olduğunu ifade eden Cin : “Dün kadınlar barış için bir yürüyüş yaptı. Bizler de onlara destek verdik. Demokratik bir yürüyüştü. Bizler barışı savunmalıyız” dedi. Dilek ve temennilerin ardından ocak 2016 meclis toplantısı sona erdi.  Kaynak: Viranşehir Belediye Basın
08.01.2016



839 kez okundu

Yorumlar

yol     10/01/2016 22:21

40 yıldır kışla mahallesi 139 sokak yol açılması için belediyeye gitmekten sıkıldık belediyeden tık yok.zaten muhtarımız allaha emanet belediyenin bu konu üzerinde durmsı gerekir.
Misafir - necmettin

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası