• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam219
Toplam Ziyaret12911612

Şuski'den Eğitime Destek!


            Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ŞUSKİ) tarafından eğitim kurumlarına gönderilen su faturası dudak uçuklattı.

            Şuski tarafından okullara gönderilen su faturaları birim fiyatı astronomik rakamlarla hesaplanırken söz konusu kurumlar kendilerine gelen faturayı nasıl ödetecekleri konusunda çok şaşırdılar. Edindiğimiz bilgilere göre bir eğitim kurumuna 8 aylık su faturası olarak gönderilen miktar tam 25.000 TL. Bu faturanın birim fiyatı ise 8 TL. 8 ayda harcanması mümkün olmayan su miktarı bedelinin gönderilmesi ile ŞUSKİ adeta eğitimi sulandırmış durumda.

            Konu ile ilgili yaptığımız araştırma sonunda evlere satılan suyun birim fiyatı 1.88 TL, İş yerlerine satılan suyun birim fiyatı: 4.5 TL ve Kurumlara satılan suyun birim fiyatı 8 TL olduğunu tespit ettik. Söz konusu birim fiyatlarının nasıl tespit edildiği merak edilirken Kurumlara uygulanan bu fahiş su bedeli birim fiyatı sonrasında zaten susuzluk çeken bir çok okullarımızın suları da kesilecek.

            Eğitim kurumları Büyükşehir'den eğitime katkı beklerken karşılaştıkları bu manzara sonrası çok şaşırmış durumda. Haber merkezimizi arayan bazı okul müdürleri konu ile ilgili olarak görüşlerini belirtirken" Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden sosyal belediyecilik anlamında eğitim kurumlarımıza bahçe düzenlemesi, oyun gurupları, oturma bankları, çöp bidonları ve benzeri katkıları sunması beklerken eğitime uyguladıkları su tarifesi bizleri çok üzmüştür. Umarız Büyükşehir Belediyesi bu konuda ki mağduriyetimizi görür ve gerekli düzenlemeyi yaparak su birim fiyatını makul seviyeye çeker. Sonuçta kullanılan bu su okullarımız ve Öğrencilerimiz için kullanılmıştır. Ayrıca bu konuda Viranşehir'i temsil eden Büyükşehir Belediye encümenlerini de göreve davet ediyoruz" dediler.    15.12.2015





992 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası