• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam297
Toplam Ziyaret12912137

2015 Yılının Son Meclis Toplantısı Yapılıyor


            Viranşehir belediyesi Aralık Ayı olağan meclis toplantısı başladı. Açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin belediyenin çalışmaları hakkında belediye meclis üyelerine bilgi verdi.

           Viranşehir Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısını görüşmek üzere toplandı. Viranşehir belediyesi meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya Viranşehir belediye eş başkanı Emrullah Cin başkanlık yaptı. Açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye eş Başkanı Emrullah Cin, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. İlçede kilitli parke taşı ve bazalt taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirten Cin, bu dönemin ihale dönemi olduğunu ve çalışmaya hazırlık süreci olduğunu söyledi. Viranşehir Belediyesine Büyükşehir belediyesinden bir yazı geldiğini belirten Eş Başkan Cin, “büyükşehir belediyesi Tekneli mahallesinde bir kültür evi yapıldığını ve bu evin eksik bırakıldığı için bizden tamamlamamız için yazı göndermiş. Fakat bizim orada öyle bir çalışmamız yok. Biz Viranşehir Belediyesi olarak diğer kurumlardan emir almayız. Diğer kurumlarla ortak çalışırız. Fakat onların eksik bıraktığı çalışmaları tamamlamayız. Daha önce sözler verilmiş. Öyle bir çalışma başlatılmış ve eksik bırakılmış. Bizden tamamlamamız isteniyor. Viranşehir Belediye olarak Köy kültür evlerimizi ihaleye verdik ve hiç birini eksik bırakmayız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem maddeleri komisyonlara sevk edildi. Komisyonlara sevk edilen maddelerden bazıları şunlar ; Belediye Kreş ve Gündüz Bakım Evi Yönetmeliğinin görüşülmesi.Belediye Zabıta Tembihnamesinin görüşülmesi. Semt Pazarının aidatlarının yeniden görüşülmesi.Şırnak Mahallesinde bulunan 1771 ve 1774 adaların Plan tadilatının yapılması.

           Temizlik Hizmetleri Müdürlüğüne Münakale yapılması maddesi ise oy birliği ile kabul edildi. Meclis diğer maddeleri görüşmek üzere yarın yeniden toplanacak.  Kaynak: Viranşehir Belediyesi basın bürosu  08.12.2015



639 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası