• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam331
Toplam Ziyaret12912171

Acilen Tedbir Alınması Gerekiyor


               Son dönemde Viranşehir'de yapılan birçok okulda senesini yeni doldurmasına rağmen oluşan göçükler Öğrenciler için büyük bir tehlike arz ediyor.

              Viranşehir Sosyal Bilimler Lisesi ve İbni Sina Mesleki ve Teknik Lisesi (Anadolu Sağlık Lisesi) Okul aile birliği başkanları Münir Kanar ve Mükri Çelenk konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulundu. Okul Aile Birliği Başkanları" Son 10 yılda Viranşehir'e yapılan hizmetleri takdir ediyoruz. Mesela Sağlık Meslek lisesi Viranşehir'de olmazsa çocuklarımızı dışarı göndermek zorunda kalırdık. Özellikle son dönemde yapılan okullarımız da çok ciddi sıkıntılar var. Okullarımızın birçok yeri dökülmüş veya yıkılmak üzere. Özellikle Sosyal Bilimler lisesi şu an ortadan ikiye ayrılmış durumda. Yemekhanemizin tavanı dökülmüş, yağmur yağdığı zaman musluktan akar gibi su akıyor. Okul bahçelerimizde çöküntüler, duvarlarda oluşan yıkıntılar yüzünden harap bir şekilde görünüyor.  Bu okullar yapılalı daha bir yıldan biraz fazla oldu. Bu kadar kısa zamanda bu tahribatlar meydana geliyorsa bir kaç yıla kalmaz okullarımız yıkılır. Konu ile ilgili olarak tüm yetkililerle görüştük ama bir netice alamadık" dediler.

ÇOCUKLARIMIZ GAZ ODASINDA KALIYOR:

            Okul aile birliği Başkanları Münir Kanar ve Mükri Çelenk çok çarpıcı bir konuya dikkat çekerek şunları söylediler" Sosyal Bilimler Lisesinde yatılı öğrencilerimizin kaldığı birçok odaya kalorifer bacasından duman sızıntısı oluyor. Burada kalan öğrenciler çok korkuyorlar. Allah muhafaza eğer bu çocuklar sızıntı yapan dumandan zehirlenseler kim bunun hesabını verebilir. Bizim yetkililerden talebimiz kesin kabulü yapılmamış olan bu ve diğer okullarımızın eksikliklerinin bir an önce giderilmesi ve gereken onarımın yapılmasıdır. Denetim doğru dürüst yapılsa bu eksiklikler açık bir şekilde görülecektir. İnşallah Öğrencilerimizin başına bir şey gelmeden bir an önce çözüm bulunur" dediler. Konu ile ilgili olarak yetkililerin ne yapacağı ise merakla bekleniyor.  30.11.2015











1170 kez okundu

Yorumlar

Herşeyimiz Perişan     01/12/2015 08:20

Bu kadar okul yaptık diye övünen icraatı inşaattan başka bir şey olmayan ve devletin yaptığı okulları bile kendine mal eden malum kişi nasıl olacak şimdiiii. Elindeki tek koz buydu.. Anaa o kozda boş çıktı.. Vay sahipsiz memleketim vayy
Misafir - Ali

yeni yapılan okullar     30/11/2015 21:33

viranşehirde bir kaç yıl içerisinde yapılan bütün okullara gidilip bakılsın hepsinde durum aynı.Okul teslim alındıktan çok değil bir kaç ay sonra her tarafı dökülmeye başlıyor;elektrik su kalorifer sistemleri aynı şekilde ,eksik bozuk yanlış döşenmiş.
Misafir - öğretmen

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası