• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam75
Toplam Ziyaret12911069

Öğrencilerimizin Ufku Açılmaya Devam Ediyor



            Çubuk Mesleki Eğitim Merkezi ile Viranşehir Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ortaklığında hazırlanan ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edilen “MODÜLER MOBİLYA ÜRETİMİNDE CNC TEKNOLOJİSİ KULLANIMI” adlı ERASMUS+ Mesleki Eğitim Projesinin yurtdışı hareketlilik faaliyeti tamamlandı.

            Çubuk Mesleki Eğitim Merkezi, Yozgat Mesleki Eğitim Merkezi ile Viranşehir Mesleki Eğitim Merkezinin de yer aldığı faaliyete 36 öğrenci ile 3 Öğretmen katıldı. 25 Ekim 2015 – 14 Kasım 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleştirilen yurtdışı hareketlilik faaliyetinde katılımcılar mobilya alanında eğitim ve staj faaliyetine katılma imkanı yakaladılar. Proje katılımcıları eğitim ve staj faaliyetinin yanı sıra, CNC Tezgahı kullanılan işletmelere ve bu alanda eğitim verilen mesleki eğitim kurumlarına düzenlenen teknik gezilere katılarak uygulamaları yerinde görme şansına sahip oldular. 

           Proje faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Viranşehir Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi okul müdürü Bektaş DİREK; “Katılımcılarımızın mesleki bilgi ve becerilerinin artırılması amacıyla hazırladığımız proje kapsamında, mobilya sektöründe çalışan öğrencilerimiz hareketlilik faaliyetine dahil edildiler. Katılımcılarımız, 21 gün boyunca katıldıkları eğitim ve staj faaliyeti sayesinde CNC tezgahlarını kullanabilme imkanı yakaladılar. Katılımcılarımıza yeni bilgi ve becerilerin kazandırılması ile CNC tezgahlarını kullanabilen kalifiye eleman olan katılımcılarımızın daha iyi şartlarda istihdam edilebilme şansları artırıldı. Katılımcılarımız bu avantajları yakalarken, projede yer alan kurumlar da Avrupa düzeyinde gerçekleştirilen işbirliği sayesinde kendi kurumlarına Avrupa katma değeri sağlama imkanı yakaladılar” dedi.  16.11.2015



1133 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası