• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam367
Toplam Ziyaret12911361

Viranşehir'de de Yapılsın


         Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ilimizde spor kültürünü ve bilincini geliştirmek amacıyla bütün Şanlıurfa’yı kapsayan çok önemli bir projeyi gerçekleştiriyor.

         Her hafta Şanlıurfa da bulunan bütün ilköğretim okullarının öğrencilerine sporun güzelliklerini ve birleştirici yönünü, geleceğimiz ulan çocuklara kanalize etmek suretiyle Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün servisleriyle minik elleri alarak spor tesislerini gezdirip orada spor yapmalarını ve sporu tanımalarına olanak sağlayacak.

          Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spordan Sorumlu Şube Müdürü Hakan KEŞKÜŞ, Şanlıurfa bir kültür, bir sanat kenti olmak ile bilinen bir ilimiz, bizde bunun yanına sporu da katarak artık Türkiye de kentimizin spor alanında da iyi bir noktaya gelmesi hususunda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. Bunun paralelinde MİNİK ELLER SPORA projesini oluşturduk ve bu proje çerçevesinde her hafta bir okulumuzu ziyaret edip okulumuzda ki çocuklarımızı Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün servisleriyle Gap Arena Spor Kompleksinin gezdirmek tanıtmakla beraber geleceğimiz olan çocuklarımıza spor yapma olağanı sunacağız. Bizim burada ki amacımız Şanlıurfa’nın her ücrasında olan çocuklarımızın sporun güzelliği ve erdemiyle tanıştırmak ve yeteneklerini geliştirmek çocuklarımızın sosyalleşmelerini sağlamak ile beraber topluma faydalı birer birey yetiştirmektir. Dedi.

          Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü V. Murat ÖNEN, ilimiz iki milyon nüfusa sahip doğurganlık sırasında Türkiye şampiyonu bir yapıya sahip, bununla birlikte çok ciddi bir genç nüfusumuz var, pırıl pırıl olan çocuklarımızı sağlam, ahlaklı, ailesine, topluma, milletine ve vatanına faydalı birer yetişkin olabilmeleri noktasında spor bunun en önemli destekleyici unsurudur dolayısıyla Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bunun farkında ve bilincinde olarak çalışmalarımız bu yönde tüm süratiyle devam etmektedir. MİNİK ELLER SPOR İLE TANIŞTIRMA ve BULUŞTURMA projesi tamda bunun karşılığıdır. Dolayısıyla Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 7 ‘ den 70 ‘ e her kesimi kucaklayan bir anlayış içerisindeyiz. Bütün Şanlıurfa halkımızı spor yapmaya davet ediyoruz. Dedi.  Kaynak: İl Gençlik Spor Müdürlüğü  26.10.2015



845 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası