• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam312
Toplam Ziyaret12911306

Ahmet Türk'te Katıldı


         Viranşehir Belediyesi tarafından Ankara’daki bombalı saldırıda yaşamlarını yitirenler için mevlit verildi. Mevlitte yaşamlarını yitirenler için dualar okundu.

         Viranşehir Belediyesi Med Kültür ve Sanat Merkezinde okutulan mevlide HDP Urfa Milletvekili Osman Baydemir, Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk, Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin ve Filiz Yılmaz, HDP ve DBP Urfa İl Yöneticileri, HDP ve DBP Viranşehir ilçe teşkilatları, Meya Der, Barış Anneleri, İlçe Muhtarları, Sivil Toplum Örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

         İlk olarak Ankara katliamında yaşamlarını yitirenler için mevlit okutuldu. Kürtçe okutulan Mevlidin arından bir konuşma yaşan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz, katliamı nefretle kınadıklarını söyledi.

         Yılmaz’ın ardından bir konuşma yapan Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk, Ortadoğu’da güçlerin yeniden dizayn edildiğini söyledi. Kürtlerin binlerce yıldır inkar edildiğini ifade eden Türk: “Erdoğan, Putin ile yaptığı görüşmede, Kürtleri tanımazsanız, Esad’a razı oluruz. Mesajları veriyor. Bizler hep birlikte kardeşçe yaşamalıyız ve bunun mücadelesini veriyoruz. Kürtler sadece kendi haklarını savunmuyor. Tüm Ortadoğu halklarının hakkını savunuyor. Yine eğer biz 1 Kasımda daha güçlü çıkmazsak, yaptıkları politikaların doğru olduğuna inanacaklar ve mazlumlara zulüm etmeye devam edecekler, bunun için bizim her zamankinden daha fazla güçlü olmamız lazım ve bu bilinç ile hareket etmemiz lazım” dedi.  25.10.2015



710 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası