• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam334
Toplam Ziyaret12902678

Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi ve Toplum Ruh Sağlık Merkezi Hizmete Girdi


            200 yataklı Viranşehir Devlet Hastanesi hizmetlerine yeni birimler katarak Toplum Ruh Sağlığı ve Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesini hizmete açtı.

             Yeni birimlerin açılışına Hastane Başhekimi Doktor İlhan Erkan, Hastane yöneticileri ve ilgili birimlerden sorumlu görevliler katıldı. Açılışı yapılan Yeni Doğan Yoğun bakım ünitesi bundan böyle Viranşehir'de hizmet verecek. 5 Çocuk doktorunun bulunduğu birimde 8 Kuvöz de yeni doğan sorunlu çocuklar için hizmet verecek. Daha önce vatandaşların Şanlıurfa'ya gitmek zorunda kaldıkları bu birim için artık başka bir yere gidilmeyecek.

             Şanlıurfa ilçelerinde bulunmayan Toplum Ruh Sağlık Merkezi Viranşehir'de açılışı yapılarak hizmet vermeye başladı. Hafta içi her gün hizmet verecek bu birimde sorunlu olan hastalara seanslar eşliğinde tedavi yöntemi uygulamasının yanı sıra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile iş birliği yapılarak çeşitli el işi yöntemi ile de hizmet verilecek. Psikologlar ve uzman eğitmenler eşliğinde verilecek hizmetten hastalar ücretsiz bir şekilde yararlanacak. Her iki birimin hizmete girmesi ile Viranşehir Devlet Hastanesi sağlık alanında kalitesini artırmış oldu. Hastane Başhekimi Doktor İlhan Erkan Her iki birimin Viranşehir halkına hayırlı olmasını diledi.  

            Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Viranşehir Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Doktor İlhan Erkan Hastane açılışından bu yana desteklerini esirgemeyen Çalışma ve sosyal güvenlik Bakanı Faruk Çelik ‘e Şanlıurfa Valisine, Viranşehir Kaymakamına, Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri M.Cihan Ekmen ve Hizmet Başkanlarına ve Şanlıurfa milletvekillerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

20.10.2015



1092 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası