• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam271
Toplam Ziyaret12902615

Genç Suriyeli Çift Viranşehir'de İkiz Sahibi Oldu


            Deniz kıyısında ki ceset görüntüsü ile tüm dünyanın dikkatini çeken Aylan Bebek Viranşehir'de doğan Suriyeli bebeklere ismi verilerek yaşatılmaya çalışılıyor.

            Suriye'deki Savaştan kaçıp Viranşehir'e yerleşen Halid çifti 4 yıl boyunca bebek beklediler. Suriye'de tedavi olmalarına rağmen bir türlü çocuk sahibi olamayan Abdulkadir - Midya Halid çiftinin yüzü Viranşehir'de güldü. Viranşehir'de bulunan Uzmanlar Tıp Merkezinde Kadın Hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapan Op.Dr. Mert Ulaş Barut'a başvuran çift uzun bekleyişin ardından normal yol ile ikiz bebek sahibi oldular. Dr. Mert Ulaş Barut" Suriyeli hastamız bize başvurduklarında bebek sahibi olmak istediklerini belirttiler. Bizde yaptığımız inceleme tedavi ve tetkikler sonucunda normal yol ile bebek sahibi olmaları için elimizden gelen tüm yöntemi kullandık. Sonuçta genç çiftimiz ikiz bebek sahibi oldu. Ciddi bir mutluluk taşımakla birlikte bu yavrucakların bakımı için ciddi bir desteğe ihtiyaçları var. Umarım yetkililer bu konuda gerekli hassasiyeti gösterirler" dedi.

            Oldukça mutlu olan Halid çifti ise" 4 yıldır evliyiz ama çocuğumuz olmuyordu. Doktor Mert Ulaş Barut'a başvurduk. Sağ olsun bizimle yakından ilgilendi. Sonuçta normal yollarla ikiz bebek sahibi olduk. Bir kızımın ismini Aylan olarak koydum. Çok mutluyuz. Ama bu bebeklerin bakımı gerçekten zor, Bende gündelikçi olarak çalışıyorum. Bazen günlerce iş bulamıyorum. Yetkililerden bizlere ve ikizlerimize destek çıkmalarını bekliyoruz" dedi. Hastane Müdürü İlyas Aydınalp ise" Hastanemizde son derece titizlikle yapılan tedavi ve tetkikler sonucunda Halid çifti ikiz bebeklere kavuştu. Doktorumuz daha öncede bir çiftin üçüz doğum yapmasına vesile olmuştu. Doktorumuzu bu başarılı tedavisinden dolayı kutlarken genç çifte de ikizleri ile birlikte ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi. Şİmdi genç çift Aylan bebek ve Emira bebek için hayırseverlerden gelecek güzel haberleri bekliyor.  12.10.2015



1493 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası