• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam161
Toplam Ziyaret12908975

Basın Açıklaması Yaptılar


         Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gittiği Siverek İlçesinden dönerken üç araçlı konvoyuna silahlı saldırı gerçekleştirildi.
          Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi sabah saatlerinde beraberinde bazı Belediye Meclis üyeleri ve Belediye Personelleri ile Siverek İlçesinde Büyükşehir Belediyesinin tamamlamış olduğu çalışmaları yerinde inceledi.
         Siverek'te Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hizmetlerden biri olan Suni Çim Sahanın açılışını gerçekleştiren Başkan Nihat Çifçi, Siverek'te vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.
         Göreve geldiği günden buyana ilçe ziyaretlerini bir bir gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, Hilvan ilçesindeki çalışmaları incelemek üzere ayrıldığı Siverek- Hilvan karayolunda kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.
         Başkan Nihat Çiftçi’nin makam aracının da bulunduğu konvoy Siverek-Hilvan Karayolunun 5. km’sinde kimliği belirsiz kişilerin uzun namlulu silahları ile çapraz ateşe maruz kaldı.
         Saldırı sırasında konvoyda bulunan iki araca kurşunlar isabet ederken araçlarda  maddi hasar meydana geldi.
         Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın meydana gelmediği saldırının ardından Başkan Çiftçi  Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük ile birlikte kente geldi.
         Saldırıyı haber alan vatandaşlar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye binası önünde toplanarak  Başkan Çiftçi'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
         Saldırının duyulmasının ardından Şanlıurfa’da çeşitli temaslarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Faruk Çelik,  AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri de Büyükşehir Belediye Hizmet binası önüne  gelerek, Başkan Çiftçi’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
         Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi Büyükşehir Belediye Binası önünde yaptığı açıklamada vatandaşlara sağduyu çağrısında bulunarak hizmet yolunda canlarının feda olduğunu vurguladı.
         Başkan Çiftçi, “Bugün saat 07.00 itibariyle meclis üyesi arkadaşlarımız, Siverek İlçe Belediye Başkanımız ve AK Parti Siverek İlçe Başkanımızla birlikte; Siverek’teki faaliyetlere başladık. Bu faaliyetlerimiz; park açılışları, sosyal tesis açılışı, Siverek Belediyemizin yaptığı semt sahaları açılışı ve yine Siverek ve Hilvan’da yıllardır problem olan su meselesini çözmek için; Büyükşehir Belediyemiz ve ŞUSKİ Ekiplerimizle beraber bölgeye gitmiştik. Biz, çalışmalarımızı gerçekleştiriyorduk. Akşama kadar bu programlar sürdü, gerekli çalışmaları yaptık. Saat 18.40 itibariyle Siverek İlçemizden ayrılırken yaklaşık 5 km sonra çapraz ateş açılarak 50 metrelik bir pusuyla karşı karşıya kaldık. Şunu belirtmek istiyorum; Rabbimin vermiş olduğu canı, ancak Rabbim alır. Hiçbir şiddet ve hiç bir güç bizi; Partimize, Şanlıurfa’ya ve hizmete olan aşkımızdan alıkoymayacaktır.

 

ÇİFTÇİ HERKESİ SAĞDUYUYA DAVET EDİYORUM

          Herkesi sağduyuya davet eden Başkan Nihat Çiftçi, sözlerine şöyle devam etti.
         "Şanlıurfa'mız bir huzur ve barış şehridir. Hepimiz, birbirimizi tanıyoruz. Ne olursa olsun biz, Siverek’imizin su problemini çözmek istiyoruz. Yağmur yağdığında çarşımıza su basmasını gönlümüz kabul etmiyor. Yağmur suyunu çözeceğiz, Hilvan’da suyu akıtacağız. Biz, hizmet insanıyız. Biz, seçilmişler olarak; kendimizi halkımıza adamış insanlarız. Bu anlamda; kamuoyunun sağduyuya, huzur ve barış şehri, Peygamberler şehri, gerçekten sabrın şehri Şanlıurfa'mıza bu yakışır. Hepimiz birlikte çalışmak durumundayız. Gerçekten enerjimizi göstermek zorundayız. Omuz omuza yürümeliyiz. Gönlümüzü ve yüreğimizi ferah tutmalıyız. Buradan ben herkesi sağduyuya davet ediyorum. Hepinize saygıyla arz etmiş oluyorum" dedi. 
Kaynak: Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu  29.09.2015

 



918 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası