• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam211
Toplam Ziyaret12909545

Halk Çözüm Bekliyor


            On yıllardan beridir yaşanan elektrik sorunu bir türlü çözülemezken 1 Kasım seçimi öncesi vatandaş müjdeli haber bekliyor.

            Yıllardan beridir kangren haline gelen elektrik sorunu bir türlü kökünden çözüme kavuşamazken yaklaşan kış aylarında vatandaşlar elektrik kesintisi yaşamak istemiyor. Elektrik dağıtımının özelleşmesinden sonra büyük bir beklenti içine giren vatandaşlar geçen dönemde yaşanan kesintilerin bu yılda yaşanmasından korkuyor. Haber merkezimizi arayan vatandaşlar köklü bir çözüm için 1 kasım seçimleri öncesi siyasilerden konu ile ilgili olarak yakından ilgilenmesini istiyor.

BORÇLARIN ÖDENMESİNDE KOLAYLIK SAĞLANSIN

            Viranşehir'de bulunan birçok vatandaşın muzdarip olduğu konuların başında gelen elektrik borçlarının da yapılandırılması talep edildi. Başta Çiftçi vatandaşlar olmak üzere birçok vatandaş borçlarını ödemek için geniş kapsamlı bir kampanya bekliyor. Bu kampanya çerçevesinde geçmiş döneme ait faizlerin silinmesi en çok çözümü beklenen sorun.  Epsaş müdürlüğüne olan borcunu ödemek isteyen vatandaşlar ödemede kolaylık sağlanması durumunda borçlarını vermek için bir çalışma bekliyor. Başta siyasiler olmak üzere yetkililerden konu ile ilgili çözüm bekliyor.

ÖZEL TRAFOLARIN ARIZASI

            Haber merkezimize ulaşan bilgilere göre vatandaşın bir başka sorununu özel trafolar oluşturuyor. Arızalanan özel trafoların arızalarının giderilmesi için Epsaş yetkililerinin konu ile ilgili bir çözüm bulunması isteniyor. Bu tür trafolarda oluşan arızaların "Yetkimiz yok" denilerek arızalarının giderilmesinde sıkıntılar yaşanıyor.  Vatandaşın sorunlarını teşkil eden bu maddelerin çözümü için başta siyasiler olmak üzere diğer yetkililerden ilgi bekliyor.  28.09.2015



952 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası