• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam162
Toplam Ziyaret12912002

Çadır Kenti Ziyaret Etti


         Kaymakam Eyüp FIRAT İlçede Kurum Amirleri, Sivil Toplum Temsilcileri ve Siyasi Parti Başkanları, Kaymakamlıkta Düzenlenen Bayramlaşma Programında Bir Araya Geldi.

          Akçakale Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen bayramlaşma Törenine,  Akçakale Kaymakamı Eyüp FIRAT, Belediye başkanı Abdulhakim AYHAN, Piyade Yarbay Gürkan IŞIL, İlçe Jandarma Komutanı Cem YILMAZ, Kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, siyasi toplum kuruluşları temsilcileri katılım gösterdi. Kaymakam Eyüp FIRAT bayramlaşma törenine katılanlara teşekkür ederek, bayramlarını kutladı.

          Kurban Bayramı'nın ilçede huzur içinde geçtiğini belirten Kaymakam Eyüp FIRAT;  "Bayramlar kaynaşmanın, dayanışmanın ve huzurun teminatıdır. Bayramlar sevinçleri ve hüzünleri paylaşma duygusudur. Bu vesileyle Kurban Bayramı'nın ülkemize, ilçemize barış, huzur ve başarı getirmesi dileği ile bayramınızı kutluyorum" dedi. Yapılan konuşmanın ardından Kaymakam FIRAT, protokol üyeleriyle tek, tek tokalaşarak bayramlaştı. Akçakale Kaymakamlık Makamından sonra Akçakale Kaymakamı Eyüp FIRAT İlçe Emniyet Müdürlüğü Personelleri,  2.inci Hudut Tabur Komutanlığı personelleriyle, İlçe Jandarma Komutanlığı ve daha sonra Süleyman şah Konaklama tesislerine geçerek Suriyeli Misafirler ile bayramlaşarak Kurban kesildi.  Kadın meclisinin ve çadırda bulunan aileler ile bayramlaşarak bayramlarını kutladı.
Kaynak: Akçakele Kaymakamlığı  26.09.2015



744 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası