• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam166
Toplam Ziyaret12908307

Yürüyüşe İzin Verilmedi


         DBP Viranşehir İlçe Örgütünün Barış ve Cizre olaylarına dikkat çekmek için bugün yapmayı planladığı yürüyüşe polis izin vermedi.

         Viranşehir Kaymakamlığının ilçede yapılacak tüm basın açıklamaları, yürüyüş ve gösterileri yasaklamasının ardından Polis ve özel harekat ekipleri harekete geçerek, saatler öncesinde Cumhuriyet Mahallesindeki parkının giriş, çıkış ve etrafında yoğun güvenlik önlemleri aldı. Yasağa rağmen çok sayıda DBP ve HDP’liler parkın etrafından toplanarak yürüyüşe geçmek istemeleri üzerine Polis, ilçedeki tüm gösteri ve yürüyüşlerin yasaklanmasını hatırlatarak, dağılmaları yönünde anons yaptı.

         Yapılan uyarılar üzerine kalabalıkta bulunan HDP Şanlıurfa Milletvekilleri Leyla Güven, İbrahim Ayhan, Ziya Çalışkan, HDP Urfa İl Eş Başkanı Sevda Çelik Özbingöl, DBP Urfa İl Eş Başkanları İsmail Kaplan ve Yasemin Kılıç, Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, yetkililer ile görüştü. Polis’in yürüyüşe kesinlikle izin verilmeyeceğini belirtmesi üzerine HDP’li vekiller ile Polisler arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Yaşanan kısa tartışmanın ardından Cumhuriyet parkı civarında bulunan kalabalık Kışla Mahallesinde bulunan DBP İlçe binasına geldi. Burada açıklama yapan HDP Urfa Milletvekili Leyla Güven, yetkililerin kendileri ile görüşmediklerini, halkın iradesini tanımadıklarını söyledi. Güven : “Vali, emniyet müdürü ‘sizleri tanımıyoruz. Sizler bizim milletvekilimiz değilsiniz’ dediler. Bizler de onları tanımıyoruz. Halkımız için mücadele etmeye devam edeceğiz. Zafer yine bizim olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Cizre halkı yalnız değildir.”  Şeklinde konuştu.

         Yapılan açıklamanın ardından eylem sloganlarla sona erdi. Eylemin arından polislere taş atıldığı iddia edildi. Polisler zırhlı araçlarla DBP İlçe binasının etrafını çevirdi. Bazı polisler havaya ateş açtı. Parti çevresinde toplanan grupların dağılması üzerine gerginlik sona erdi.
Kaynak:Viranha.com  15.09.2015



970 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613
Hava Durumu
Saat
Site Haritası