• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam659
Toplam Ziyaret12912499

Viranşehir Belediyesi Çalışmalara Devam Ediyor


            Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçenin kırsal mahallelerinde yol çalışması yapan Viranşehir Belediyesi yıllardır hizmet görmeyen mahallelere hizmet götürdü.

            Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe merkezinde Hürriyet Mahallesi ve Şırnak Mahallesinde çalışmalarını sürdüren Viranşehir Belediyesi Kırsal alanda ise Seyrantepe, Xaçuk, Tilgoran mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Diğer yandan ise Demirci mahallesinde ise bazalt taşı döşeme çalışmaları son aşamaya geldi. Viranşehir’in Cendeli Mahallesinde asfaltlama çalışmaları sona ererken, Xaçuk mahallesinde ise son aşamaya geldi. Xaçuk Mahallesinde çalışmalar sürerken Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler  Tilgoran (Yollarbaşı) Mahallesinde asfaltlama çalışması için zemin düzenleme çalışmalarına başladı. Mahallenin ara sokaklarına temel malzeme döken Fen İşleri Ekipleri, ardından iş makineleri ile yol düzenleme çalışması yapıyor. Mahallelerine ilk defa Hizmet geldiğini belirten Aslan Güngördü : “Ben 36 yaşındayım. Şu ana kadar bize hiç hizmet gelmedi. Yıllardır yollarımız geçilmez haldeydi. Fakat Belediyemiz sağolsun işe el attı ve yollarımızı yapmaya başladı.” Dedi. 67 yaşındaki Hacı Muhammet Güngördü ise hayatında ilk defa böyle bir hizmeti mahallesinde gördüğünü ifade etti. Göndürdü : “Benim yaşım 67. Benim şu ana kadar burada gördüğüm tek hizmet yıllar önce burada bir okul yaptılar. Daha sonra hiç hizmet görmedik. Allah Belediye başkanlarımız Emrullah Cin ve Filiz Yılmaz’dan razı olsun. Onları selamlıyorum. Bize hizmet getirdiler, sağolsunlar, var olsunlar. Tek isteğimiz kalan yollarımızın asfatlanmasıdır.” Dedi.

           Yollarda zemin düzeltme çalışmalarını yapıldığını ifade eden Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Mahmut Güldaş, zemin düzeltme çalışmalarını ardından yollarda asfalt çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. Viranşehir’in tüm köylerinde çalışma yapacaklarını ifade eden Güldaş, sırası geldikçe her köye gideceklerini sözlerine ekledi. 

Kaynak: Viranşehir Belediyesi  04.09.2015







951 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası