• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam378
Toplam Ziyaret12911771

Daire Başkanları İle Toplantı Yaptı


         Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

          Toplantı öncesi bir açıklama yapan Ahmet Kaytan, Şanlıurfa'ya 4 yıl boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Celalettin Güvenç'e teşekkür ederek, Güvenç'in Şanlıurfa için önemli bir değer olduğunu söyledi.

          Bu güne kadar yapılan hizmetlerin çok önemli olduğunu anlatan Başkan Vekili Kaytan, Şanlıurfa'nın her zaman hizmetin en iyisine layık olduğunu ve Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarına hız vermeden devam edeceğini belirtti.

          Güvenç'in Şanlıurfa'yı her zaman bir adım öne götürmek için çaba sarf ettiğini ifade eden Kaytan, şunları kaydetti:

          "Bilindiği üzere Şanlıurfa'mıza gerek Vali olarak, gerekse Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çok ciddi hizmetlerde bulunan Büyükşehir'imizin Büyük Başkanı Sayın Celalettin Güvenç, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçim dolayısıyla Sayın Başbakanımızın daveti üzerine Büyükşehir Belediye başkanlığından istifa ederek Kahramanmaraş'ta Milletvekilli aday adayı olmuştur.

          Başkan Güvenç'in öncülüğünde, Büyükşehir yasasıyla birlikte Şanlıurfa'nın ilk defa Büyükşehir olması hasebiyle, mevcut daire başkanlarımız ve genel sekreterlerimiz ile birlikte ilk önce Belediyemizin kurumsal kimliğini tamamladık. Şu anda büyükşehir belediyemizin hem kurumsal kimliğini hem de Urfa'nın önümüzdeki 50 yılına etki edebilecek çok ciddi alt yapısı hazırlanan çalışmalar söz konusu. Başta Başkanımız Celalettin Güvenç olmak üzere, genel sekreterimize, genel sekreter yardımcılarımıza, daire başkanlarımıza, müdürlerimiza ve tüm çalışanlarımıza gösterdikleri yoğun gayretten dolayı müteşekkiriz. Şanlıurfa da onlara teşekkür edecektir. Çünkü bütün çalışmalar önümüzdeki yıllarda belirgin olarak ortaya çıkacaktır. Bu itibarla Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız, İnşallah 1 Kasımdan itibaren Milletvekilimiz olacak ve Sayın Celalettin Güvenç'e yolu açık olsun bahtı açık olsun diyorum"

       Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcılarımız ve Daire Başkanlarıyla birlikte kurumsal yapıyı tamamlamak için çok çaba sarf ettiklerini ifade eden Ahmat Kaytan, "Sayın Celalettin Güvenç gerek Vali olduğu dönemde gerekse Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde Şanlıurfa'ya Cumhuriyet tarihinde görülmemiş ciddi ve büyük çalışmalar yaptı. Bizler bundan dolayı Sayın Güvenç'e Şanlıurfalılar olarak müteşekkiriz" dedi.

          Kaytan, Güvenç'in istifasını ardından Büyükşehir Belediye Meclisi'nin yeni başkanı seçmek için toplanacağını kaydederek, "Meclis Başkanı olarak Sayın Valimiz bana vekaleten görevi verdi. 10 gün işinde Sayın Valimizin belirleyeceği bir günde meclisimiz toplanacak kendi arasında yeni Büyükşehir Belediye Başkanımızı seçeceğiz. Meclis 1. oturumda oylamada eğer 3'te 2 çoğunluk sağlanmazsa 2. oylamaya geçecek o zamanda belli olmazsa 3. oylamada salt çoğunluk istenecek. Şayet bu da sağlanmazsa o gün meclise katılanların salt çoğunluğu oyu ile Büyükşehir Belediye Başkanımızı seçmiş olacağız" diyerek yeni Başkanı belirleyecek süreci anlattı.

          Genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları ile değerlendirme yapmak üzere bir araya geldiklerine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, "Bizler durmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte Büyükşehir'imiz ile birlikte Şanlıurfa'nın geleceğine hizmet etmeye devam edeceğiz. O vesile ile arkadaşlarımızla birlikte değerlendirme toplantısındayız. İnşallah en kısa zamanda büyükşehir belediye başkanımızı seçerek mevcut projeleri takip edeceğiz yeni projeleri de hayata geçireceğiz. Şanlıurfalıların bu süreçte öncelikle belediyemizin yeni sürecine ve 1 Kasım genel seçimlerinde de "Durmak Yok Yola Devam" diyenlerle birlikte olacağına eminiz.
Kaynak: büyükşehir belediyesi 02.09.2015

 



862 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası