• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam224
Toplam Ziyaret12910195

Amaç 2016 Bütçesini Beraber Hazırlamak


            Viranşehir'de belediye halk ile bir araya gelerek 2016 yılı bütçesini hazırlıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, “Viranşehir Belediyesi olarak tüm çalışmalarda olduğu gibi bütçe görüşmelerinde de halka gidiyoruz. Halkımız ile birlikte ihtiyaçlarımıza göre bütçemizi belirleyeceğiz.” Dedi.         

          Viranşehir Belediyesi 2016 yılı bütçesini oluşturmak için yurttaşlarla bir araya geldi. Viranşehir Belediye hizmet binası meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya, ilçe muhtarları, sivil toplum örgütleri, dernekler, oda temsilcileri ve onlarca vatandaş katıldı. İlk olarak konuşan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, Viranşehir’de yapılması gereken tüm çalışmalara halk ile beraber karar verdiklerini ve 2016 yılı bütçesini oluşturmak için de yine halka gittiklerini ifade etti. Cin : “Belediye olarak hem ilçe merkezinde hem de kırsal alanda rutin çalışmalarımız devam ediyor. Şimdi önümüzde bir çalışma takvimi var. Belediyemizin bütçesine göre sizlerle yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunacağız ve sizlerin görüş ve önerilerinizi dikkate alarak çalışmalarımızı yapacağız. Viranşehir belediyesi olarak elimizden geldiği kadarı ile kararlarımızı halk ile beraber aldık. Bütçe için ilk toplantımızı sizlerle aldık. Fakat bu görüşmeler devam edecek. Mahallelerde toplantılar yaparak halkımızın bu konudaki görüşlerini alacağız ve önümüzdeki yıl için bütçemizi ona göre düzenleyeceğiz. Bu dönem sonunda tüm mahallelerimizin çehresi değişecek.” Dedi. Ardından konuşan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz, barış ve huzur ortamı dilediklerini ifade etti. Yılmaz : “Öncelikle ülkemizde barış ve huzurun gelmesini diliyorum. Bizler belediye olarak şeffaf bir belediyeyiz. Kararlarımızı almadan önce halkımıza danışıyoruz. Bu nedenle sizler bir araya geldik. Dilerim ilçemiz için iyi kararlar alırız.

           Ardından Belediye Başkan yardımcısı Şeyhmus Çakırtaş belediyenin son 17 ayda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çakırtaş, var olan kaynakları doğru kullanmak, halkın ihtiyaçlarını doğru tespit etmek, en önemli ihtiyaçtan başlayarak, doğru planlama yapmak için böyle bir toplantı aldıklarını söyledi. Ardından Belediyenin 17 aylık harcamaları katılımcılara açıklandı. Ardından 2016 yılı için tahmini bütçe açıklandı. 2016 yılının tahmini bütçesi 50 milyon Lira olarak açıklandı.

          Ardından toplantıya katılanlara söz hakkı verildi. Toplantıya katılanlar bütçenin halkın ihtiyaçları doğrultusunda, yol, köy kültür evleri ve yeşil alanların yapımına ayrılmasını istedi. Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından belediye eş başkanları tüm katılımcılara teşekkür etti. Katılımcılar da belediyenin kendilerine öyle bir imkan tanıdığı için teşekkür ettiler. 
26.08.2016






REKLAM




933 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası