• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam54
Toplam Ziyaret12912662

Düzenleme Yapılacak, Görüşlerinizi İlglli Birimlere Bildirin


            Daha önce gazetemizin gündeme taşıdığı şehir içi trafik sorunu konusunda adımlar atılmaya başlandı.

            Gazetemiz tarafından kangren haline gelen şehir içi trafik sorunu daha önce gündeme taşınmış ve profesyonel bir çözüm gerektiği önerisi sunmuştu. Bu haberimizden sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve teknik ekip Viranşehir'in şehir içi trafiği konusunda çalışmaları yaptı. Yapılan bu çalışmalar ile ilgili olarak uzman bir ekip tarafından hazırlanan proje Viranşehir Belediyesine, İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Şoförler odasına ve Halk Otobüsü Dernek başkanlığına sunuldu. 19.08.2015 tarihinde yapılan toplantıda ilgili birimlerden görüş alındı. Genel anlamda kabul gören Viranşehir şehir içi trafiği konusunda mutabık kalındı.

            Buna göre; Viranşehir dörtyolda bir dalgeç yapılacak. Burada Transit araçlar bu yolu kullanırken Şehir merkezine geçişler dalgeç yanında yapılan yol ile sağlanacak. Ceylanpınar caddesi, Karacadağ caddesi, Eski Urfa Caddesi ve Derik Caddesi tek yön olacak. Buradan geçiş yapan araçlar geri dönemeyecek. Ara yollardan alternatif yapılıp farklı caddelere geçiş yapabilecek. Bu caddeler üzerinde tek yönlü park yapılabilecek. Bazı güzergahlara dönemeç yapılacak bazı yollara ise sinyalizasyon sistemi kurulacak.

            Konu ile ilgili Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar ilgili birimlerden detaylı bilgi alabilir ve konu ile ilgili görüşlerini yetkililere aktarabilirler.
26.08.2015



REKLAM




960 kez okundu

Yorumlar

Trafik Sorunu     26/08/2015 21:06

Bide şunu son ekliycem çarşının bazı belirli yerlerine radar koyulsun şehir merkezin azami hızı neyse ona göre davranılsın çünkü bazen o kada süratli gidiyorlarki tozu dumana katılıyorlar benim görüşlerim bunlar
Misafir - Mehmet

TraFİK sorunu     26/08/2015 21:58

Ben Bir Esnaf olarak ilk önce araçların çarşıda parketmelerini istemiyorum yasaklansın mesela vatandaşa birşey lazım arabayla gelmiş diyelim dörtlü sinyalı yakar eşyasını alır arabasını çarşıdan çeker diyelimki yakmadıysa ki o kalacak gibi ozaman cezayıda keser bakalım hele sabahtan akşama kadar işyerlerin önünü kapatırmı bi daha eski urfa caddeleri tek yönlü olsun çünkü eski yapı iki araba yanyana geçemiyor bide millette otopark kültürü yok olsa bu sorun ortadan çok kalkmıştı bide milli eğitimin kavşağına üst geçit yapılmasını ben ve öğrencilerin şahsında istiyorum ben bir yetişkin olarak ordan geçtiğim zaman korkuyorum ama liselerin çoğu o yoldan geçiyor bir an önce oraya kavşak yapılsın gereksiz yerelerede kavşak yapılmasın
Misafir - Mehmet

Dörtyoldaki Trafik Işıkları     26/08/2015 09:12

İki hafta önce BİMER üzerinden Viranşehir Dörtyol Kavşağındaki trafik ışıklarının çalışmadığını yazdım. Başvurunun takibine baktığımda şikayetim en son Viranşehir Kaymakamlığına iletilmiş; ancak hala bir çözüm yapılmadı. Araçların geçişini sağlayan Trafik ışıkları çalışıyor; ancak yayaların geçişini sağlayan ışıklar birkaç aydır çalışmıyor. İlla birileri öldükten sonra mı bunlar düzeltilecek? ? ?
Misafir - Nedim ÖZER

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası