• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam291
Toplam Ziyaret12913744

Güvenç ve Daire Amirleri Viranşehir'e Çıkarma Yaptı


            Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Viranşehir ilçesine 15 ayda yapılan yatırımları ilçe halkına anlatarak, "Viranşehir'e 15 ayda 52.6 TL'lik yatırım yaptık.

            Bir otelde düzenlenen basın toplantısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Daire Amirleri tam kadro katılırken ayrıca ilçedeki STK temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.   Gerek sağlık alanında, gerek eğitim alanında ve gerekse de kültürel anlamda birçok çalışmaya imza attıklarını vurgulayan Güvenç, çalışmalar kapsamında  Viranşehir'e devletin 2011 ve 2014 yılları arasında yaklaşık 750 milyon TL değerinde yatırım yapıldığı kaydetti.

            Viranşehir'in 15 aydır Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden faydalandığını kaydeden Başkan Güvenç, bu süre zarfında ilçeye çok ciddi yatırım yaptıklarını ifade etti.

            Hizmetlerde merkez veya ilçe olarak hiçbir zaman ayırmadıklarını vurgulayan Başkan Güvenç, şunları kaydetti: "Bu hizmetler sizler için yapıldı. Biz sizlere bu hizmetlerden faydalanın diye getirdik. Büyükşehir Belediyesi ile Viranşehir Cumhuriyet tarihinde görmediği hizmetleri gördü. Bunun için sizlerinde bu hizmetlere sahip çıkmanız gerekiyor. Yaklaşık 15 aydır Büyükşehir olarak tüm ilçelere ve Viranşehir'e hizmet yapıyoruz.  Buraya 15 ayda tam 52.6 Milyon hizmet yaptık. Sizler bu hizmetlerin daha fazlasına laiksiniz."dedi. Güvenç "Viranşehir'den Büyükşehir Belediyesinin kasasına 2 Milyon gelir geldi, buna karşılık biz 27 Milyonluk yatırım yaptık. Viranşehirli hemşerilerimin bunu da dikkate almasını istiyorum" dedi.

            Daha sonra bir vatandaş yaptıkları hizmetten dolayı Güvenç'e bir demet çiçek vererek teşekkür etti. Güvenç ve beraberinde ki heyet Cuma namazını Buğday Pazarı camisinde kıldıktan sonra burada ki esnafı da ziyaret etti. Buğday pazarı yol sorununun bitirilmesi için büyük çaba verdiklerini belirten Güvenç" Sizlere ne kadar hizmet yapsak hak ediyorsunuz. İnşallah hizmetlerimiz artarak devam edecek" dedi.

            Buradan Büyük Çavuş Köyüne giderek beton yol çalışmasını inceleyen Güvenç " Bu yıl 62 KM Beton yol yaptık, Asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Otogar çevre yolu çalışmalarımız devam ediyor. Buradan Viranşehir halkına çağrıda bulunuyorum; Lütfen Otogara hizmet binasına sahip çıkın. Burada ciddi manada zarar mevcut" dedi.

            Daha sonra Viranşehir Hububat Borsası Dernek Başkanı Remzi Atan katılımcılara yemek ikramında bulundu. Remzi Atan Başkan Celalettin Güvenç'e Buğday Pazarı esnafına ve Viranşehir'e verdiği hizmetten dolayı bir plaket sundu. Güvenç ve beraberinde ki heyet daha sonra Viranşehir'den ayrılarak Eyyup Nebi Mahallesine geçerek burada inceleme yaptı. 
22.08.2015











1478 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası