• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam96
Toplam Ziyaret12911489

Çalışmalar Devam Ediyor


            Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Kırsal alanda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçenin bir çok yerinde yol çalışmaları sürerken Cendeli (Ekindöver) Mahallesinde ise satih asfalt çalışması yapıldı. Çalışmaları inceleyen Eş Başkanlar çalışmaların devam edeceğini ifade ettiler.

          Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin kırsal alanında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin Cendeli (Ekindöver) mahallesinde yol yapım çalışmalarına başladı. Mahalle içindeki yollar satih asflat ile yapıldı. İlk olarak yollarda zemin düzenleme çalışması yapıldı. Ardından silindir ile asfalt için hazırlanan yolda asfalt döküldü. Belediye Eş Başkanları Filiz Yılmaz ve Emrullah Cin, DBP İlçe Eş Başkanı Hoşnav Ata ve beraberindekiler yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Konu ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz, bu işe en çok kadınların sevindiğini dile getirdi. Yılmaz : “Söz verdiğimiz gibi çalışmalarımız devam ediyor. Bu işe en çok kadınlarımız sevindi. Çünkü yazın toz, kışın çamur en çok onları zorluyordu. Hayırlı olsun” dedi. Ardından bir açıklama yapan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin ise Viranşehir belediye olarak  tüm imkanları ile seferber olduklarını söyledi. Cin : “Bir yandan barış için mücadele ederken, çalışmalarımız aksatmıyoruz. Maddi imkansızlıklara rağmen, tüm engellemelere rağmen halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Yaptığımız çalışma tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

‘Cumhuriyet Tarihinden Bu Yana Gördüğümüz Tek Çalışma’

          Viranşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalar için teşekkür eden Cendeli Mahalle Muhtarı Haşim Savaş, Cumhuriyet tarihinden bu yana gördükleri en iyi çalıma olduğunu ifade etti. Savaş : “Defalarca hizmet bekledik. Ama şu ana kadar bize tek hizmeti yapan Viranşehir Belediyesi oldu. Viranşehir belediyesi cumhuriyet tarihi boyunca mahallemizdeki en iyi çalışmayı yaptı. Eş Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.” Mahalle sakinlerinden Asiye Kızılırmak, Adalet Aksak ve Lütfi Albayrak, belediye çalışmaları için teşekkür ederek şunları söylediler : “Köyümüzün hiçbir yolu yoktu. Kışın çamur, yazın tozdu. Yıllardır hep böyleydi. Şimdi belediyemiz çalışma yapıyor. Allah onlardan razı olsun” dediler.

         Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş, çalışmaların tüm hızı ile devam ettiğini ve bir hafta içinde bu mahalledeki çalışmaları bitireceklerini söyledi.  Kaynak: V.Şehir Belediyesi  12.08.2015



836 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası