• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam319
Toplam Ziyaret12903096

Darısı İlçelerde ki Basın Mensuplarına


         Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa’da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

          Şanlıurfa Valiliği içerisinde oluşturulan Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Basın Koordinasyon Merkezinin tanıtımının da yapıldığı buluşmada; Vali İzzettin Küçük, basın mensuplarının taleplerini ve sıkıntılarını dinledi.
         Sohbet havasında geçen buluşmada; Şanlıurfa’ya ilişkin konular da görüşüldü. Kahvaltı sonunda açıklama yapan Vali İzzettin Küçük; Şanlıurfa valiliği olarak yerel medyayı çalışma ortağı olarak gördüklerini belirterek: "Bu ilin daha güzel günlere ulaşması için yaptığımız çalışmalarda muhakkak en büyük ortağımız yerel medyadır. Yerel medyaya teşekkür ediyorum. Özellikle son günlerdeki tavrıyla, duruşuyla Şanlıurfa'ya büyük bir katkıda bulunmuşlardır. Yerel medya, sürekli güzel şeyler çizen bir yaklaşım içerisindedir. Şanlıurfa Valiliğinde Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğünde bir basın merkezi açıldı ve çalışmaya başladı. Basın mensupları oranın sahibidir, onların işbirliği içerisinde çalışmaları bizi de memnun eder" dedi.
         Şanlıurfa'nın bazen olumsuz olaylar yaşanmasına rağmen çizgisinin hep yukarıya doğru çıktığını vurgulayan Vali İzzettin Küçük:  "Eğitim, turizm ve sanayi hususlarında biz duruşumuzu, tavrımızı değiştirmeyeceğiz. Bu konu her zaman bizim birinci gündem maddemiz olacaktır" dedi.
         Şanlıurfa’nın güvenlik konusunda her hangi bir sıkıntısı bulunmadığını da sözlerine ekleyen Vali İzzettin Küçük; “Şanlıurfa çok güvenli bir yer. Görüyorsunuz Şanlıurfa'da herhangi bir toplumsal olay, kargaşa, kaos yok. Biz bu güven ortamını insanların zihninde de gerçekleştireceğiz. Vatandaşların korkacağı, tereddüt edeceği hiç bir şey yok" şeklinde konuştu.
         Açıklamanın ardından davete katılan basın mensuplarına teşekkür eden Vali İzzettin Küçük; her zaman dayanışma içinde çalışma arzusunda olduklarını tekrarladı. 
Kaynak: Şanlıurfa Valiliği Basın Bürosu  11.08.2015




861 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası