• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam635
Toplam Ziyaret12909969

Basın Açıklaması Yaptılar


            Viranşehir Sivil Toplum Kuruluşu Vistop Suruç'ta 32 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı kınayan bir basın açıklaması yaptı.

            Basın açıklamasına Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanı katılırken açıklamayı Viranşehir Eğitim Bir-Sen Başkanı Ahmet Bilen yaptı. Bilen yaptığı açıklamada" Kobane inşası için Suruç'a gelen 300 kişilik bir aktivist gurub hedef alınarak yapılan saldırıda 32 insanımız hayatını kaybetmesi ve yüzden fazla kişinin yaralanması bizleri derin üzüntüye sevk etmiştir. Süreç çok hassas bir süreçtir ve herkesin bundan sonra daha sağ duyulu hareket etmesi gerekir" dedi.

            Ahmet Bilen yaptığı basın açıklamasına devamla" İŞİD gibi, gerçekte İslam ve Müslümanlıkla alakası olmayan cani bir örgüt ile ülkemiz insanları hedef alınmış ve kardeşliğimize kasteden saldırılarla huzur ve barış iklimi bozulmak istenmiştir. Terör, zulümdür ve kimden nereden gelirse gelsin kınanmalıdır. Sahnelenen bu oyun tüm ülkemizin huzur ortamını, Ortadoğu'nun barışını hedef aldığı ortadadır.

            Bu arada dün gece ilçemizde yaşanan üzücü bir olayı da hatırlatmak istiyorum; Ülkelerinden kaçarak bize sığınan Suriyeli 3 ailenin kaldığı evlere kimliği belirsiz kişilerce saldırı yapılmıştır. Bu tür olaylara ve provokatif eylemlere karşı sağduyulu hareket etmek gerekir" dedi. Ahmet Bilen sözlerinin sonunda" Bizler Sivil Toplum Kuruluşları olarak; Kimden gelirse gelsin zalimin karşısında mazlum ve mağdurun yanında olduğumuzu ifade ediyor; saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyor, ölenlere Rahmet,  ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi. Yapılan basın açıklamasından sonra STK temsilcileri dağıldı.  22.07.2015  Hicri: 06. Şevval 1436








1025 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası