• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam237
Toplam Ziyaret12912845

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Katıldı


         Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Şanlıurfa’da görev yapan tüm Vali Yardımcıları ve kaymakamlarla görev yeri değişen Vali Yardımcıları ve kaymakamlar onuruna verilen iftarda bir araya geldi. 

         İftar yemeğinin ardından bir konuşma gerçekleştiren Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük: “Ayrılacak olan arkadaşlarımızın Allah yollarını açık etsin. Şanlıurfa’ya çok değerli hizmetlerde bulundular. Bir amir için önemli olan, görev yeri değiştiğinde alnı ak olarak gidilmesidir. Allah’a şükürler olsun beş arkadaşımız da bu şekilde Şanlıurfa’dan ayrılıyor” dedi.

          “Beraber çalıştığım arkadaşlarımın böyle lekesiz ve tertemiz Şanlıurfa’dan ayrılmaları benim için de bir başarıdır” sözleriyle konuşmasını sürdüren Vali İzzettin Küçük; “Eminim ki gideceğiniz yeni görevlerde de aynı başarıyı göstereceksiniz. Bugüne kadar hep ülkeye hizmet etmenin çabası içerisinde olduk, devlet aklı denilen kavramı temsil ettik. Bundan sonra da bu anlayışla hizmet edeceğinize inanıyorum. Ben tekrar beş arkadaşımıza da teşekkür ediyorum. Aileleriyle mutlu, huzurlu ve başarılı bir çalışma hayatı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

          Gecede duygularını dile getiren Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman ise; Şanlıurfa’da görev yapmanın kendisine önemli tecrübeler kattığını belirterek: “Şanlıurfa’daki 3 yıllık görev süremde başta Sayın Valim olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma ve daire amirlerimize teşekkür etmek istiyorum. Şahsım adına çok huzurlu bir çalışma ortamı geçirdiğimi düşünüyorum. Ben Peygamberler Diyarı Şanlıurfa’yı çok sevdim ve bu şehirde görev yapmaktan onur duydum. Tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum” dedi.

          Gecenin sonunda Şanlıurfa’dan ayrılacak olan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve eşleri tarafından hediyeleri takdim edildi. Kaynak: Valilik Basın  07.07.2015 Hicri 20 Ramazan  1436




658 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası