• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam309
Toplam Ziyaret12910280

Başarıya Giden Yol Ciddiyet ve Disiplinden Geçer

Türkiye U 13 Amatör futbol şampiyonasında Türkiye 15. olup büyük bir başarıya imza atan Viranşehir  Başak spor U 13 teknik sorumlusu Eşref Alkan başarısını Viranşehir Bizim Gazete ile paylaştı. İşte kendisi ile yapılan Röportaj...

-Eşref hocam kendinizi kısaca tanıtabilir misiniz?

-20.04.1980 Viranşehir/Yollarbaşı köyünde doğdum ilk, orta ve lise öğrenimini Viranşehir’de tamamladım. evli olup 3 çocuk babasıyım.

-Spora olan merakınız ne zaman ve nasıl  başladı *

-Çocukluğumdan beri futbolu çok sever ve oynardım 1999 yılında çeşitli okullarda yetenekli  ve futbola merakı olan öğrencileri tespit edip bireysel olarak yetiştirmeye başladım bu çalışmalardan sonra 2010 yılında Gapspor U19 ‘u 2011 – 2014 yılları arası ise Başakspor U 19 takımının başına geçtim

- Çalıştırdığınız Başakspor U13 Takımı tarih yazarak Viranşehir de ilk defa Türkiye şampiyonasına katılarak büyük bir başarı kazandı Bu başarınızın hikayesini anlatırmısınız?

-Öncelikle  Değerli başkanım İsmail Aksu’ya yardımcılarım Eyyüp Sürme ve Mehmet Sürme’ye Teşekkür ediyorum çünkü bu başarı hepimizin Disiplinli ve düzenli bir çalışmayla bu başarıyı elde ettik futbolcularıma; İnanmak başarmanın yarısıdır, hiçbir zaman ben yok biz varız, kendinize inanın ve güvenin diyerek motivasyonu bu şekilde sağladık ve başarıyı yakaladık. Şanlıurfa Şampiyonu olduktan sonra Bölge Şampiyonluğu için Diyarbakır'a gittik. İlk maçı Mardin temsilcisi ile oynayıp 5 -1 kazandık. Bu skor rakiplerimizin gözünü korkuttu. Siirt maça çıkmadı. Van temsilcisi ise kaçak futbolcu oynatmasına rağmen bizi yenemedi ama penaltı atışlarında yenildik ve bizde kaçak futbolcu var diye itiraz ettik. 20 - 22 yaşlarında 2 futbolcu oynattıkları tespit edildi ve hükmen yenik sayıldılar. Böylece Bölge şampiyonu olduk. Türkiye şampiyonasına gittik ama her ne kadar hırs ve azmimiz bizi kazanma arzusuna götürse de tecrübesizliğimize ve bazı hakem oyunlarına yenildik. Yinede her şeyin hayırlısı. 

-  Eşref Hocam dikkat ettiğim kadarıyla çocuklar sizi çok seviyor  aynı zamanda da çok disiplinli bir kişiliğiniz var aradaki dengeyi nasıl sağladınız?

-Bu çok zor bir soru oldu Fethi Bey şöyle anlatayım  Bizim önceliğimiz çocuklarımızın sadece futbolda değil aynı zamanda okul derslerine, Ailelerine, topluma iyi bir birey olmalarını sağlamaktır biz bu çerçevede hareket ettik  Sanırım futbolcularımda bunun bilincine vardılar ve bize olan sevgi ve muhabbetleri arttı .

-Eşref hocam  bu turnuvada böyle büyük bir başarı bekliyormuydunuz?

-Allah şahittir ki daha büyük bir başarı bekliyordum ve o yönde çalışmalarımı sürdürüyordum.Çünkü futbolcularımda yetenek,hırs, azim ve istek vardı . Malumunuz Türkiye Şampiyonu olamadık ama Türkiye’de ilk 20 takımın içine girerek Viranşehir adına bir rekora imza attık.

-Eşref Hocam son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

-Fethi bey Viranşehir’ i temsil eden takım olarak ilk önce il sonra bölge şampiyonu olduk Bu başarıda emeği geçen Sayın kaymakamımız Huzeyfe Citer’e, Belediye başkanımız sayın Emrullah Cin’e,  ve Kulüp başkanımız sayın İsmail Aksu’ya  Teşekkür ediyorum  Ayrıca bu başarımızı gündeme taşıdığınız için  Bizim Gazete ailesine de teşekkürlerimi sunuyorum  Viranşehir halkına ve yetkililere de şöyle bir çağrım var bu gençlere sahip çıksınlar Eğer sahip çıkılırsa bu başarı  ilk ve son olmayacaktır.

-bu güzel söyleşiden dolayı teşekkür eder başarılarınızın devamını dileriz

-Sağ olun biz teşekkür ederiz

 Viranşehir Bizim Gazete  01.07.2015 Hicri 14 Ramazan  1436



840 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası