• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam60
Toplam Ziyaret12908874

24 Adet Yapılacak


            Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Kırsal alanda kültür evleri yapım çalışmalarını sürdürüyor. İlk etapta 24 mahallede kültür evi yapan Viranşehir Belediyesi, 6 mahallede de yapılan kültür evlerine katkı sundu.

            Viranşehir Belediyesi kültür evi yapımı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Düğün, taziye, mahalle toplantıları ve köy odaları gibi çok amaçlı kullanılabilen kültür evleri çalışmaları devam ediyor. İlçenin 24 kırsal mahallesinde kültür evleri yapan DBP’li Viranşehir Belediyesi 6 mahallede de yurttaşların yaptığı kültür evlerine maddi destek sundu. Viranşehir Belediyesi’nin halka vaatlerinden biri de kültür evleri çalışmasıydı. Seçim öncesi ilçede her mahalleye kültür evi yapacaklarını dile getiren Viranşehir belediyesi bu yıl yaklaşık 30 kültür evinin yapımına başladı. 5 ay içinde kültür evlerinin tamamlanmaya çalışacaklarını belirten Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, “Viranşehir halkının önemli ihtiyaçlarından biri de kültür evleriydi. Bu yıl 24 köyde kültür evi yaptık. Bu kültür evlerimiz çok amaçlı olacak. Mahallerimizde taziye, düğün, nişan ve bunlara benzer halk toplantıları bu evlerde yapılabilecek. Yine bu evlerimizde okuma odalarımız olacak. Kuran kursu yeri olacak. Ayrıca muhtarlar için bir oda olacak. Burada yemekler verilebilecek. Bu yıl 24 mahallemizde yaptığımız çalışma her yıl daha da büyütülerek yapılacak” dedi. Cin, yapılacak kültür evlerinin çok amaçlı bir sosyal tesis olduğunu ve her türlü ihtiyaca cevap verebilecek bir şekilde tasarlandığını sözlerine ekledi.

           Viranşehir Belediyesinin şuan kültür evi çalışması yürüttüğü yerler, Aslanbaba, Ayaklı, Yaban, Büyük Mutlu, Kavurga, Kırlık, Sağırtaş, Kadıköy, Tınaz, Yollarbaşı, Karakuzu, Kiran, Aşağı Çökelge, Sarıçoban, Işıldar, Büyük Topça, Arıtır, Barut, Altınsu, Tilbender, Berkevir, Bezari, Burç mahalleri.

           Viranşehir Belediye bunların yanında ise Aşağı Zok, Mangasor, Cendeli, Haçuk, Şabo ve Arısu mahallerinde yurttaşlar tarafından yapılan kültür evlerine de katkı sundu.
Kaynak: Viranşehir Belediyesi  
30.06.2015 Hicri 13 Ramazan  1436






1122 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası