• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam238
Toplam Ziyaret12909052

Öldürülen Doktor İçin Basın Açıklaması Yapıldı


         Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi ve personelleri doktora yapılan şiddeti kınayan bir basın açıklaması yaptı. Yapılan basın açıklaması şöyle:

         1 Haziran 2015 tarihinde Türkiye genelinde hastanelerimizde çalışanlarımız ve halkımız ile birlikte görev şehidimiz Dr.Kemal Furtun’u dualarla anmak için toplandık.”Şiddeti telin ve şifa veren ele vefa” konulu basın açıklamasıyla milletimize duyarlılık çağrısında bulunmaktayız. Yapılacak etkinlik kapsamında sağlık kurumlarımızda 09:00-09:15 saatleri arasında sağlıkta şiddet konusunda bilgilendirme yapılacaktır.

T.C. Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr.Eyüp GÜMÜŞ de aynı saatlerde Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi önünde sağlık çalışanlarımız ve halkımızla birlikte basın açıklamasında bulunacaktır.

 KAMUOYUNA DUYURULUR

            Ülkemizin güçlü yarınlara daha sağlıklı bir toplum temelinde ulaşabilmesi adına, hekimden ebe ve hemşiresine, eczacısından teknisyenine ve memuruna yaklaşık 700 bin kişilik çalışanıyla sizlerin sağlığı için emek veren büyük bir ailenin mensuplarıyız.

Sunduğumuz hizmetin hakkaniyeti, niteliği ve her şeyden önce sürdürülebilirliği için bu açıklamayı temsil ettiğimiz sağlık camiası adına medyamız aracılıyla sizlerin takdirine sunuyoruz.

            Son günlerde manidar bir şekilde gündem oluşturan ve maalesef değerli meslektaşımız Op.Dr.Kamil Furtun’un  görevi başında vahşice katledilmesiyle farklı bir boyut kazanan saldırılardan, “Sağlık ve Şiddet” kelimelerinin sıkça yanyana anılıyor olmasından sağlık çalışanları olarak bir endişe ve üzüntü duymaktayız.

         Bizlere güvendiniz, inandınız şifa için başvurup sağlığınızı emanet ettiniz. Bizler bu emanete ettiniz. Bizler de bu emanete en iyi şekilde sahip çıkabilmek, sizlerin güvenini ve emeğini boşa çıkarmamak adına gece gündüz demeden çalışıyor, ter döküyoruz. Sizlere geçmiş yıllara mukayese edilmeyecek nitelikte, gelişen tıp teknolojilerinin en iyi ürünleriyle donatılmış sağlık tesislerimizde hizmet vermekteyiz.

            Ülkemizi sağlık alanında çağ atlatan ve dünyada zirve yarışına taşıyan bu büyük başarı, sizlerin desteği olmadan hizmet sunumuda tek başına yeterli olamayacaktır.?

         Şifa sunan ellerin sahipleri, hergün yastığa başını koyarken sağlığınız için aldığı kararları şöyle bir gözden geçirip , vicdanını rahatlatmadan gözlerini kapayamıyor, bundan emin olunuz. Ne var ki, Üst üste yaşanan olaylar bu ülkenin birer  evlatları olan sağlık çalışanlarımızın moral ve motivasyonunun neredeyse tükenme noktasına getirmiş durumdadır.

         Biz sizlerin sayesinde varız, sizlerin duaları ve desteğiyle ayaktayız. Mesleğimizi icra ederken kin, nefret ve şiddetin diliyle karşımıza çıkanlara en büyük dersi ancak ve ancak hep birlikte verebiliriz. Unutmayalım ki insan hayatını hiçe sayacak kadar vahşileşen bu çirkin durumun sadece yasal düzenlemelerle sıfır noktasına getirilmesi beklenemez. Bu nedenledir ki şifa veren ele Vefa diyorum ve şifa veren eller sizlerden kendilerini anlayan yürekler istiyor…

         Ve Bugün 09:00-09:15 saatleri arasında hastanelerimizden yükselen sese hepinizi kulak vermeye çağırıyor.

        Şiddeti ve vahşeti reva gören canavarlar kadar, yaşanan şiddet olayları üzerinden hesap yapıp, insani duyguları istismar edenlere karşı da tüm halkımızı ve sağlık çalışanlarımızı el ele yürek yüreğe vererek şiddete hayır ve şifa veren ellere vefa diyerek konuşmamı sonlandırmak istiyorum.
01.06.2015

 









873 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu
Saat
Site Haritası