• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam400
Toplam Ziyaret12910371

Temel Atma ve Toplu Açılış Yapıldı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'ya geldi.

            Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati karşıladı. Ünlü rallici Burcu Çetinkaya, havaalanında kısa bir gösteri yaptı. Çetinkaya, kazandığı bir kupasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye etti. Erdoğan, kupayı Cumhurbaşkanlığı Müzesine götürülmesi için yanındakilere teslim etti.

Topçu Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

            Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte platforma çıkarak miting alanını dolduran on binlerce kişiyi selamladı. Törene Erdoğan’ın yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa milletvekilleri ve kamu kurum amirleri katıldı. Valisi Küçük, Başkan Güvenç ve Bakanlar birer selamlama konuşması yaptılar.

Daha sonra sahneye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa’da yapılan yatırımlardan bahsederek, önümüzdeki dönemlerde Şanlıurfa’nın turizmde, sağlıkta, eğitimde her alanda Türkiye’nin gururu olacağını söyledi.

 

 “Şanlıurfa’yı kendi haline bırakmadık”

            Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisine yüzde 69 oranında destek evren Urfalılara teşekkür ederek, “Şanlıurfalılar beni hiç yalnız bırakmadı. 10 Ağustos’ta bu zirveye taşıdı. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. İnşallah sizlerin bu güvenine layık olmaya çalışacağım. Bugün burada toplam 1 katrilyon 811 bin TL olan eserlerin resmi açılışını yapıyoruz. Hiç bir zaman Şanlıurfa’yı kendi haline bırakmadık. Urfa, Cumhuriyet döneminde 12 yılık dönemimizde gördüğü hizmeti hiçbir zaman görmedi” dedi.

            Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin temel atma töreni ile toplam yatırım tutarı 1,8 milyar lira olan 278 kamu ve özel sektör tesis ve projesinin resmî açılış törenine katıldı. Törenin ardından  Haleplibahçe’de bulunan müze kompleksi açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müzeyi gezerken Şanlıurfa Müze İl Müdürü Müslüm Ercan’dan bilgi aldı.

Göbeklitepe ve çeşitli eski çağ yaşamına ait canlandırmaların bulunduğu bölümleri eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve diğer yetkililer katıldı.

            Türkiye’nin en büyük müzesi olma ünvanını taşıyan proje, toplamda 200 bin metrekarelik alanda uygulandı. Haleplibahçe'de 57 bin metrekare alanda mevcut arkeoloji müzesinin 10 katı büyüklüğünde 24 bin metrekare kapalı alanda 3 katlı Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi, 33 bin metrekarelik alanda ise Edessa Mozaik Müzesi mozaiklerin sergileneceği yer bulunuyor. 25.05.2015


REKLAM



898 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası